Salı, Nisan 23, 2024

Realme V25 için Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yakın zaman içerisinde TENAA sertifikasyon sitesinden RMX3475 model numarasına sahip bir Realme cihazı geçti ve Perşembe sabahı itibariyle Realme, V25 modelinin 3 Mart’ta piyasaya sürüleceğini resmi olarak paylaştı ve akıllı telefona ait bir tanıtım afişi yayınladı. Afişte görünen akıllı telefon TENAA sitesinde ki görüntülerle eşleşiyor.

realme v25 pch
Realme V25 için Lansman Tarihi Belli Oldu! 3

TENAA listesine göre akıllı telefon 6.58 inç boyutunda Full HD+ TFT ekrana sahip olacak ve orta segment 2.2GHz sekiz çekirdekli yonga setinden güç alacak. Ayrıca sertifika listesinde 4800 mAh kapasiteli bir bataryadan enerji alacağı gösteriliyor. Realme V25 (RMX3475), microSD kart desteğine sahip olurken 128GB veya 256GB depolama alanı ile birlikte gelirken RAM tarafında üç farklı yapılandırma sunacak; 6GB/8GB ve 12GB.

realme v25
Realme V25 için Lansman Tarihi Belli Oldu! 4

Akıllı telefon ön tarafta 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerasına sahip olacak ve arka tarafta üçlü kamera kümesi sunacak. 64MP çözünürlüğünde ana kamera ve iki adet 2MP çözünürlüğünde detayları henüz bilinmeyen kameralardan oluşuyor. Aynı zamanda çerçevede bir parmak izi okuyucusu bulunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler