Perşembe, Nisan 25, 2024

Realme, Yeni Akıllı Telefonu Realme 3’ü 4 Mart Tarihinde Tanıtacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olan Oppo’nun alt markası olan Realme, geçtiğimiz sene şirketten ayrılarak alt marka olarak hizmet vermeye başlamıştı. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Realme, yeni fiyat-performans ürünü olacak akıllı telefonu Realme 3’ü 4 Mart tarihinde Hindistan’da düzenleyeceği lansman ile beraber tanıtmaya hazırlanıyor.

Bazı söylentilere bakarsak, Realme’nin yeni akıllı telefonu iki farklı işlemci seçeneği ile beraber gelecek. Hindistan için piyasaya sürülecek olan modelde MediaTek Helio P70 yonga seti olması muhtemel olsa da, global pazara sürülecek olan modelin ise Helio P60 yonga setine sahip olacağı konuşuluyor. 

Arka tarafında ana kamerası 48MP çözünürlüğe sahip çift kamera kurulumuna ve parmak izi okuyucusuna sahip olması bekleniyor.

gsmarena 001

Akıllı telefonun ayrıca 16:9 en boy oranına ve Bluetooth v4.2 desteğine sahip olacağı tahmin ediliyor. 4 Mart’ta düzenlenecek olan lansmanla beraber akıllı telefonunun teknik özelliklerini ve ne kadar bir fiyat etiketine sahip olacağını öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler