Cuma, Nisan 26, 2024

Red Dead Online: Blood Money, 13 Temmuz’da Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Red Dead Online, kötü şöhretli bir patron yardımcısı Guido Martelli’nin emriyle elmaslar, yakutlar ve zümrütlerin peşinden koşacak daha fazla içerik alıyor. Blood Money güncellemesi boyunca gizlice koç soygunlarından adam kaçırma, acımasız borç tahsilatları ve daha fazlası dahil olmak üzere çok aşamalı soygunlara kadar çeşitli suçlar işliyor olacaksınız.

Suçlar aslında Red Dead Online’da yeni bir iş türü olarak adlandırılıyor: Jaywalking’i yasadışı hale getiren bir ülkede geçmesine rağmen Kan Parası, ancak bu suçlar sizi bir alıntıyla indirmez, bunun yerine “Capitale” ve titular kan parasına yol açacak. Yeterli Capitale ile Guido Martelli, “bölgedeki Bronte operasyonlarını aksatan yükselen bir Lemoyne senatörünü boğmak için bir plan” olan Fırsatları ortaya çıkaracak.

Her fırsatın, daha fazla bilgi için yakındaki konuşmaları dinleyebileceğiniz ve fırsat boyunca yeni yollar ortaya çıkarmak için önemli hedefler arayabileceğiniz çeşitli yaklaşımları olacak. Zaman içinde bu fırsatlardan üçü mevcut olacak, ancak bunlardan yalnızca biri 13 Temmuz’da Red Dead Online: Blood Money başladığında kullanıcıların erişimine açılacak.

Blood Money aracılığıyla eklenen suçlar ve fırsatlar, önceden herhangi bir Altın Külçe gerektirmeyecek olsa da, Quick Draw Club’ın yaklaşan dört geçiş hakkı yeterli olacak. Her üyelik size, Dutch’ın kıyafeti The Redcliff’ten başlayarak, her ardışık geçişi satın almayı seçerseniz ekstra bonuslarla birlikte, “yasaların sınırında yaşamanıza yardımcı olacak ödüller, ikramiyeler ve öğeler” alma hakkı verir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler