Cuma, Nisan 19, 2024

RED Firmasının ‘Hidrojen Telefon’ Projesi Çöpe Atıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

RED’in Hidrojen projesi artık mevcut değil; Şirketin kurucusu Jim Jannard, şirket forumunda, “HYDROGEN” projesini kapatarak Oakley, RED Digital Cinema ve HYDROGEN’i içeren tüm projelere bir son vereceğini söyledi. Bunlara ek olarak “birkaç sağlık sorunu” nedeni ile emekli olacağını kamuoyuna açıkladı.

Hydrogen One devam edecek

Kurucu Jannard, projenin ilk cihazı olan Hydrogen One telefonunun – şirketin piyasaya sürdüğü tek akıllı telefonu – “gelecekte desteklenmeye devam edeceğini” söyledi. 

Bu hareket özellikle şaşırtıcı değil çünkü Hydrogen One’ın aldığı son derece zayıf eleştiriler ve Temmuz ayında yaptığı görüşmede, telefonun özelliklerini tamamlamanın ve sorunlarını çözmenin, RED’in Çin’deki imalat ortağının düşük performansından dolayı “imkansız” olduğu iddia edildi.

O zamanlar, Jannard “neredeyse sıfırdan” inşa edilecek olan bir sonraki telefon olan Hydrogen Two için söz verdi, ancak görünen o ki bu planlar iptal edildi.

maxresdefault 1 1

Kağıt üzerinde, Hidrojen Bir heyecan verici bir cihaz, üç boyutlu holografik ekran ve güçlü bir kameraya sahip. Gerçek kullanımda ekran çok iyi değil, arayüz modası demode, 3D içerik eksik ve  telefon modern Android telefonlara kıyasla zayıf olduğu kadar hantal çalışıyordu.

Ancak Hidrojen ile ilgili projelerden bazıları görünüşte devam edecek. Jannard’a göre, şirket Hidrojen telefonlarıyla bir şekilde çalışması gereken Komodo 6K kamerayı piyasaya sürmek üzere ama nasıl olduğu belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler