Perşembe, Nisan 25, 2024

Redmi Note 8T Görüntülendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa bir süre önce ülkemizde basın lansmanı yapılan Redmi Note 8 ailesinin yeni üyesi görüntülendi.Türkiye‘de son zamanların oldukça popüler markası olan Xiaomi’nin alt markası Redmi, yeni cihazını daha tanıtmadan görselleri ortaya çıktı. İşte karşınızda Redmi Note 8T.

pchocasi.redminote8t

Gücünü Redmi Note 8 gibi Snapdragon 665‘den alan Redmi Note 8T NFC desteği ile beraber geliyor. 6 GB-8 GB Ram ve 64 GB-128 GB Ram ve Dahili hafıza seçenekleri ile satışa sunulacak cihaz ile alakalı merak edilen tüm sorular cevaplanmış oldu. 6.3 inç boyutunda bir ekrana sahip olan cihaz Full HD+ LCD bir panele sahip.

NFC Destekli!

Cihazın kameralarına da bakacak olursak arka tarafta bizleri dörtlü bir kamera dizilimi karşılıyor. Arka ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğünde ve bu kameraya ultra geniş açı kamerası, makro kamera ve derinlik algılayıcısı eşlik ediyor.

İyi donanımları bünyesinde barındıran Redmi Note 8T özellikle NFC desteğiyle dikkatleri çekmeyi başardı. Pil olarak da 4000 mAh pil kapasitesi bulunan cihaz 18W hızlı şarj destekliyor. Redmi Note 8T’nin Türkiye’de satışa çıkması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler