Salı, Nisan 16, 2024

Uygun Fiyatlı Huawei Enjoy 10s Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Özellikle son zamanlarda cep telefonu pazarına ürün sunmayı arttıran Huawei, yeni cep telefonunu tanıttı. Uygun bir fiyata ve ilgi çekici özelliklere sahip Huawei Enjoy 10s’e yakından bir göz atalım.

pchocasi.enjoy10s

Geçtiğimiz günler de Enjoy ailesinin yeni üyesi Huawei Enjoy 10’un haberini yapmıştık. Bu haberden kısa bir süre sonra Enjoy ailesine yeni bir cihaz daha eklendi. Gücünü Kirin 710F‘den alan Enjoy 10s, 6 GB Ram ve 64 GB Dahili hafıza ile bizleri karşılıyor.

Temel özellikleri ile kendine orta segmentte yer bulabilecek olan cihazın diğer Enjoy serisi cihazlara göre farklılıkları bulunuyor. Öyle ki 6,3 inç boyutunda bir ekrana sahip olan cihaz da OLED bir panel kullanılmış. OLED panel sayesinde cihaz da ekran içi parmak izi okuyucusu da konumlandırılmış.

Google Servislerinden Yoksun!

Cihazın kameralarına bakacak olursak arka tarafta bizleri üçlü bir kamera dizilimi karşılıyor. Arka ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğünde ve F1.8 diyafram açıklığına sahip. Ana kameraya 8 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açı kamerası ve bir derinlik algılayıcısı eşlik ediyor. Ön kameramız 16 megapiksel çözünürlüğünde ve çentik içerisinde yer alıyor. 4.000 mAh pil kapasitesi bulunan Huawei Enjoy 10s, 10W hızlı şarj destekliyor. 

Fiyatı 226 dolar olarak açıklanan cihazın Android tabanlı kutudan çıkacağı ve Google servislerinden yararlanamayacağı iddia edildi. Bu sebepten dolayı da cihazın Avrupa‘da satılması beklenmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler