Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Redmi 12 Duyuruldu! Yeni Fiyat Performans Canavarı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fiyat performans akıllı telefonlarına alıştığımız Redmi, yeni bir fiyat performans akıllı telefonu daha duyurdu. Aslında telefonun tanıtılacağı biliniyordu ve bir süredir de özellikleri sızıyordu. Şimdi ise resmi olarak yeni model kendisini göstermiş oldu. Redmi 12 adıyla duyurulan yeni akıllı telefon için özelliklerden ve tasarımdan biraz daha detaylı olarak söz edelim.

Redmi 12 Tasarımı ve Özellikleri

Yeni akıllı telefon tasarım anlamında çok önemli değişiklikler sunmuyor. Ön kısımda ekran üzerine gömülü olarak gelen bir kamera yer alıyor. Arka kısımda ise iPhone modellerini andıran kare şeklinde bir kamera alanı karşımıza çıkıyor.

Burada düz çerçeveler ve düz kasa yapısı dikkati çekmekte. Tasarım konusunda çok büyük bir fark yok diyebileceğimiz telefon için teknik özelliklerden de söz edelim.

Redmi 12 Redmi 12 4

Redmi 12 Nasıl Özellikler Sunuyor?

Yeni akıllı telefon giriş seviyesi bir model olarak karşımıza çıkıyor. Buna karşın özellikler de çok geri planda değil. Tüm özellikleri hemen aşağı listeliyorum.

  • Ekran: 6.79 inçlik Full HD+ LCD 90 Hz
  • İşlemci: MediaTek Helio G88
  • RAM: 8 GB ve 4 GB
  • Depolama Alanı: 128 GB ve 256 GB
  • Kamera: 50 MP + 8 MP + 2 MP arka ile 8 MP ön
  • Pil: 5000 mAh, 18W hızlı şarj

Redmi 12 akıllı telefon modeli için açıklanan fiyat ise 153 dolar seviyesinde. Ülkemizde de satılacak olan akıllı telefonun Türkiye satışları ve fiyatı ne zaman netleşir bilemiyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler