Perşembe, Nisan 25, 2024

Redmi Note 11 Ailesi için Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Xiaomi’nin alt markası Redmi bugün, Note 11 ailesinin resmi lansman tarihini paylaştı. Paylaşılan görseller ile cihazların tasarımını da gözler önüne şirket 28 Ekim 2021 itibariyle telefonların Çin’de tanıtacağını duyurdu.

Redmi’nin Weibo hesabından paylaşılan görsellere göre akıllı telefonların üst kısmında 3,5mm kulaklık jakı yer edinirken, hemen yanında JBL imzasına sahip hoparlörler ile gelecek. Cihazın sağ tarafında ses azaltma/ses yükseltme tuşları yer alırken arka tarafta dörtlü lensin yer aldığı bir kamera kümesi bizleri karşılıyor olacak.

Şirketin önümüzdeki Perşembe günü Note 11 beraberinde farklı akıllı telefon modellerini de tanıtmasını bekliyoruz. Redmi tarafından Note 11 ailesinde hangi modellerin yer aldığı belirtilmedi fakat iddialara inanacak olursak giriş seviyesi ana model Note 11 ile birlikte amiral gemisi Note 11 Pro modelinden oluşan bir serinin tanıtılmasını bekliyoruz.

Redmi Note 11 ailesinin teknik özellikleri neler?

Redmi Note 11 Pro modelinin Dimensity 920 yonga setinden güç alacağını, 120Hz yenileme hızına sahip OLED ekrana sahip olacağı ve 67W ve/veya 120W’a kadar şarj desteği sunan 5.000 mAh batarya ile geleceği iddia ediliyor.

Standart model Redmi Note 11’in ise yine abisi gibi 5.000 mAh bataryaya sahip olacağı fakat 33W’a kadar şarj desteği sunacağı söyleniyor. 120Hz yenileme hızına sahip LCD panel ile geleceği ve iki varyantının olacağı belirtiliyor. Dimensity 810 yonga setinden güç alacak ve varyant olarak 6GB RAM / 128GB Depolama Alanı ve 8GB RAM / 128GB Depolama Alanı seçenekleri ile satışa sunulacak. Öte yandan Note 11 Pro, yerleşik 8GB RAM ve 256GB depolama alanına sahip üçüncü bir varyantı da olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler