Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Redmi Note 12 Pro 4G için Beklenen Android Güncellemesi Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Redmi serisinin en popüler akıllı telefonları arasında gösterilen Redmi Note 12 Pro 4G için beklenen güncelleme haberleri gelmeye başladı. Telefonun MIUI güncellemeleri bir yana, bu seride Android güncellemeleri de görmeyi bekliyorduk. Şu an için en güncel Android sürümü olan Android 13 için de beklenen güncelleme haberi geldi. Redmi Note 12 Pro 4G için Android 13 güncellemesi yayınlanmaya başladı.

Redmi Note 12 Pro 4G Güncellemeyi Almaya Başladı

Xiaomiui tarafından paylaşılan bilgilere göre Redmi’nin popüler akıllı telefonu global olarak Android 13 güncellemesini almaya başladı. Güncelleme sonrasında akıllı telefonlarda sürüm MIUI V14.0.1.0.THGMIXM olarak değişti.

Ayrıca güncellemenin Android için son güvenlik yamasını da beraberinde getirdiğini de eklemiş olalım. Temmuz 2023 güvenlik yaması da akıllı telefonlara eklenmiş oldu.

Redmi Note 12 Pro 4G 

Sürüm notları için çok fazla bir bilgi yok ama güncelleme için yayınlanan görsellere bakacak olursak boyut olarak 3.7 GB seviyesinde bir güncelleme boyutu sunulmuş olacak.

Bu arada güncellemenin ilk olarak Mi Pilot kullanıcıları için yayınlandığı da belirtilmiş durumda. Buna göre bakacak olursak, tüm Redmi Note 12 Pro 4G kullanıcılarının Android 13 sürümünü alması biraz zaman alacaktır. Dağıtımın ne kadar süreceğini şu an için bilmek mümkün değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler