Pazartesi, Mayıs 20, 2024

Redmi Note 12 Pro Arayüz Değiştiriyor! İşte Yeni Güncelleme

Paylaş

silkroad gaminggentr

Redmi Note 12 Pro, fiyat performans dengesi içerisinde en mantıklı modeller arasında. Yakın zamanda yeni modelleri Redmi Note 13 Pro serisinin de satışa çıkmasını beklediğimiz akıllı telefonun sahipleri için güzel bir haberimiz var. Popüler model için beklenen güncelleme geliyor.

Tahmin edebileceğiniz gibi bu kez gelecek olan güncelleme MIUI güncellemesi değil de merakla beklenen HyperOS güncellemesi olacak.

Redmi Note 12 Pro için HyperOS Güncellemesi Ne Zaman Geliyor?

Xiaomiui kaynağından gelen bilgilere göre yeni güncelleme için hazırlıklar tamamlandı. Güncelleme OS1.0.1.0.THGMIXM versiyon olarak gelecek. Şu an testleri de devam eden güncelleme Android 13 tabanlı HyperOS sürümü olacak. Bu sürüm HyperOS 1.0 üzerinden yükselecek. Redmi modelinin alacağı ilk güncelleme de haliyle HyperOS 1.0 olarak kalacak ve böyle de devam edecek.

Akıllı telefonun muhtemelen Android 14 almayacağını düşünüyoruz. Bu da demek oluyor ki Android 14 temelli olan HyperOS güncellemesi de gelmeyecek.

Redmi Note 12 Pro

Telefon için gelecek olan son büyük güncellemenin testleri ve test kullanıcılarına dağıtımın da devam ettiği belirtilmekte. Kaynakta yer alan bilgilere göre yeni güncellemenin dağıtımına ise Şubat ayının başında başlanacak. Tüm kullanıcılara güncellemenin ulaşması ise biraz daha zaman alacak.

Muhtemelen Şubat ayında güncellemenin tüm kullanıcılara sunulması durumu söz konusu olacak. Türkiye’deki kullanıcıları da bu grubun içerisine dahil edebiliriz. Yine de henüz güncelleme konusunda resmi bir açıklama olmadığını da ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

43 YORUMLAR

  1. Ben yılbaşında Redmi Note 12 Pro 8/256 gb. Aldım, kutudan MIUI 14 le (Global Sürüm) çıktı. Hyperos güncellemesi olmayacakmı şimdi?

    • Merhaba, bu durumda güncelleme alacaksınız. Fakat gelecek HyperOS güncellemesi son büyük güncelleme olacak deniyor. Note 12 Pro için geçerli.

      • merhabalar kolay gelsin benimde note 12 pro 5 g cihazım var yurtdışı şuan kayıt yaptırmadım yalnız mı kilidi açık güncellemenin bununla bir ilgisi varmı ikincisi güncelleme kesin olarak gelecek mi çünkü düz 12 ye geleli baya oldu

        • valla üstad yurt dışı olduğu için güncelleme almaya bilir kayıt yapılırsada farketmez bendede vardı yurtdışı hiç bi şekilde güncelleme almiyodu kayıtlı olduğu halde pasaport kayıtlı olursa aliyo diğer türlü hiç bişekilde almıyo haberin olsun cansın

  2. arkadaşlar ben note 12 4g ye yükledim kendim yazılımcıyım ama felaket şarj gidiyor ve eski ve yeni arasında hiç fark yok çok az bişeyler eklenmiş ama şarj konusu baya sıkıntı 1 günde 3 kere şarja taktım

  3. lanet olsun bu telefonu aldığıma her güncelleme geldiğinde telefonda hiç bir uygulamam ve rehberim kalmıyor silüniyor artık beleş gönderselerde almam çöpe atarım

  4. Bizim Türklerde Güncelleme hastalığı var her güncelleme telefonu eskitme anlamına geliyor hele Android cıhazlarda bu daha çabuk oluyor. Küçük güncelleme ile herhangi bir sistemde düzgün çalışmayan bir sorunu düzeltebilir amenna ama bu ne ya hastalık resmen.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler