Cuma, Mayıs 10, 2024

Redmi Note 12 Pro Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Redmi’nin yeni telefonları artık Türkiye’de de satışa sunuldu. Daha önce Redmi Note 12 modeli için özelliklerden ve teknik detaylardan söz etmiştik. Şimdi de Redmi Note 12 Pro modeli için Türkiye fiyatı ve teknik özelliklerden söz edeceğiz.

Tabii ki Pro modeli biraz daha yüksek bir fiyatla satışa sunuluyor ama arada bir uçurum olmadığını da söylemek lazım. Genel olarak Note 12 Pro için de belirtilen fiyatlar uygun bir aralıkta kalıyor.

Redmi Note 12 Pro Fiyatı ve Merak Edilen Özellikleri

Fiyata geçmeden önce yeni akıllı telefonda merak edilen özelliklerden de söz etmek istiyorum. Söz konusu modelde temel Note 12 akıllı telefonundan farklı olarak Snapdragon 732G yonga setine yer veriliyor.

Redmi Note 12 Pro

Orta segment için iyi bir işlemci diyebileceğimiz işlemcinin yanında RAM kısmında ise 8 GB RAM bellek seçeneği var. Depolama alanı ise 256 GB olarak belirlenmiş.

Ekran kısmında çok büyük bir değişiklik bulunmuyor. Bu modelde de 6.67 inçlik Full HD+ AMOLED ekran kullanılmaya devam ediyor. Ekranın yenileme hızı ise 120 Hz seviyesinde.

Redmi Note 12 Pro

Zaten temel modelde de aynı ekran özelliklerini görmüştük. Şimdi gelelim kamera kısmına. Redmi Note 12 Pro, kamera konusunda büyük bir fark sunuyor. 108 MP ana kameraya ek olarak 8 MP değerinde ultra geniş açılı kamera, 2 MP değerinde derinlik kamerası ve yine 2 MP değerinde makro çekim kamerası karşımıza çıkmakta. Ek olarak ön kamera da değişiyor ve 16 MP değerinde kamera karşımıza çıkıyor.

Redmi Note 12 Pro

5000 mAh değerinde pil ve 67W değerinde hızlı şarj desteği, WiFi 6 desteği gibi destekler de dikkat çeken diğer kısımlar.

Redmi Note 12 Pro Türkiye Fiyatı

Gelelim yeni akıllı telefon için Türkiye fiyatına. Bu özelliklerle beraber söz konusu akıllı telefon 10.999 TL satış fiyatına sahip olacak. Satışların 16 Nisan sonrasında başladığını göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

6 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler