Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Redmi Note 13 Türkiye’ye Geliyor! Tarih Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, Redmi modelleri için kısa süre önce küresel bir lansman düzenledi. Lansman kapsamında Redmi Note 13 serisinin özellikleri açıklandı. Toplam 5 farklı akıllı telefonun bulunduğu serinin çok yakında ülkemizde de satışa çıkacağını söylemiştik. Beklediğimiz gibi oldu ve yeni akıllı telefonlar için Türkiye satış tarihi de ortaya çıktı.

Xiaomi Türkiye resmi sayfası üzerinden yeni akıllı telefonlar için bir görsel paylaşıldı ve telefonların ne zaman resmiyet kazanacağı da belli oldu.

Redmi Note 13 Türkiye’de Satışa Çıkacak

Yeni akıllı telefonlar için paylaşılan afiş görselinde, modellerin 23 Ocak 2024 tarihinde tanıtıma çıkarılacağı söyleniyor. Birkaç gün sonra yapılacak olan tanıtımın hemen sonrasında belirlenen modellerin en azından ön siparişe açılmasını bekliyoruz.

Muhtemelen Ocak ayı bitmeden satışlar da başlamış olacak. Redmi Note 13 serisinde toplam 5 model olduğunu belirtmiştik. Bu modellerden kaçının ülkemizde satışa çıkacağı konusunda ise herhangi bir bilgi olmadığını ekleyelim. Beklenti tüm modellerin satışa çıkması yönünde.

Redmi Note 13

Tabii ki burada telefonların sunacağı fiyat dengesinin de çok önemli olduğunu eklemek lazım. Özellikle 4G modellerin biraz daha uygun bir satış fiyatıyla çıkması, ülkemiz açısından markanın akıllı telefon satışlarının iyiden iyiye yükselmesini sağlayabilir. Zira Redmi Note serisi ülkemizde en çok satan fiyat performans akıllı telefonları arasında yer alıyor.

Redmi Note 13

Serinin fiyatları açıklandığı zaman daha net yorum yapma şansımız olacak. Şimdilik yeni fiyatların duyurulmasını bekleyeceğiz.

Serinin tüm özelliklerine buradaki içeriğimizden bakabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler