Cuma, Nisan 19, 2024

Redmi Smart Band Pro Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz haftalarda internete sızan Redmi Smart Band Pro, ilk sürüm Redmi Smart Band modelinden yaklaşık bir yıl sonra piyasaya sürüldü. Adından da anlaşılabileceği gibi yeni model ilk modele göre daha fazla donanıma ve daha fazla özelliğe sahip.

Redmi Smart Band Pro modeli, 450 nit maksimum parlaklık ve 282 ppi ile 1.47 inç boyutunda AMOLED panele sahip ekran ile birlikte geliyor. Ayrıca ekran koruması tarafında 2.5D temperli cam ile koruma sağlanıyorken, gövdesi polikaprolaktamdan (naylon, plastik türü), cam elyaf takviyesi ile korunuyor ve cihaz su altında 50m’nin altına kadar çalışma gücü sergileyebiliyor.

Redmi Smart Band Pro teknik özellikleri neler?

redmi smart band pro
Redmi Smart Band Pro Tanıtıldı! 2

Akıllı bileklikte, ivmeölçer, jiroskop ve PPG kalp atış hızı monitörü yer alıyor. Ekran tarafında ise otomatik parlaklık için ışık sensörü de bulunuyor. Cihaz, bu sensörleri kullanarak 110’dan fazla egzersiz türünü algılayabiliyor ve Redmi’ye göre bunlardan 15’i profesyonel egzersiz modu. SpO2 (kan oksijen) takibi de özellikler listesinde bulunuyor.

Redmi Smart Band Pro modeli, bu kadar teknolojiyi manyetik kablo üzerinden şarj olan 200 mAh batarya ile çalıştırıyor. Akıllı bileklik normal kullanım çerçevesinde 14 gün boyunca, güç tasarrufu modunda ise 20 gün boyunca çalışabiliyor. Redmi fiyatlandırma ve hangi pazarlarda satışa çıkacağına dair bir açıklama yapmadı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler