Cumartesi, Nisan 27, 2024

899 TL’lik Yeni Reeder P10SE Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’deki kullanıcıların akıllarında yer edinmeye çalışan ve akıllı telefonları ile dikkat çeken Reeder, yeni P10SE cihazını duyurdu. 3 GB RAM ve 4.5G desteği ile ön plana çıkan Reeder P10SE‘nin piyasa satış fiyatı ve teknik özellikleri de açıklandı.

Reeder P10SE Neler Sunuyor ?

Giriş seviyeli kullanıcılara hitap eden yeni Reeder P10SE modeli 899 TL‘lik satış fiyatı ile anlaşmalı noktalarda yerini almaya başladı. Cihazın teknik özelliklerine baktığımızda fiyatına göre “alınabilecekler” listesine adını yazdırmayı başarıyor diyebilirim.

Genellikle sosyal medya üzerinden kullanıcılara ulaşmaya çalışan Reeder, yeni akıllı telefonu ile toplamda üç farklı renk seçeneği sunuyor. Fiyat performans konusunda bir ön inceleme veya inceleme yapıldıktan sonra konuşmak daha doğru olacaktır. Fakat resmi özellikler bizlere bu yönde olumlu sonuçlar veriyor. 142 gram ağırlığa sahip olan P10SE, ayrıca 8.5 mm kalınlığa sahip. Ekran tarafında 5 inç’lik 720p HD çözünürlüklü IPS panel bizleri karşılıyor.

3 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı ile birlikte gelen cihaz microSD kart ile de hafıza desteği sağlıyor. 1.3 GHz hızında çalışan dört çekirdekli MediaTek MT6735 işlemcisi ve Android Marshmallow 6.0 sürümünü de ekleyelim.

reeder-p10se-04
Batarya Nasıl ?

Batarya konusunu sürekli ele alıyoruz ve almaya da devam ediyoruz. Sürekli söylediğimiz gibi; bir akıllı telefon ne kadar iyi teknik özelliklere sahip olursa olsun, bataryası iyi değilse ve 3000 mAh’dan aşağıysa o cihazdan hayır beklemek çok doğru olmaz. Fakat bataryaların türleri de bu konuda çok önemli. Apple mesela 2160 mAh batarya ile 4000’lik bataryalara çok rahat kafa tutabiliyor. O yüzden kullanıcılar telefon almadan önce bu ince detayı mutlaka göz ardı etmeden incelemeleri gerekiyor.

Reeder P10SE modelinde ise 2400 mAh batarya bulunuyor. Giriş seviyeli bir akıllı telefon olduğu için ideal diyebilirim. Zaten işlemci ve RAM bataryayı çok fazla yormayacağından dolayı kullanım konusunda sorun çıkartacağını düşünmüyorum.

reeder-p10se
Gelelim Kameraya

Kamera tarafında 13 megapiksellik arka ve 5 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Yine fiyat performans açısından gayet iyi diyebiliriz. Fakat hangi tür lens kullanıldığını ve diyaframın ne aralıkta olduğunu şuan için bilemiyoruz.

4.5G desteği bulunan yeni Reeder P10SE modeli piyasada 899 TL‘den alıcılarını bekleyecek.

Ufak ama bir not: Bundan 4-5 ay önce Reeder firması ile bir temasımız olmuş ve P10S incelemesi yapmak için firma yetkilileri onay vermişti. Hatta bunun öncesinde bir “inceleme yazısı yazar mısınız ?” gibi dönüşleri olmuştu. Yazıyı yazıp kendilerine gönderdikten sonra ses çıkmadığı gibi, bir kaç defa üst üste mail atmamıza rağmen bizi kale alıp dönüş yapmadılar. O yüzden görüştüğümüz kişinin yaptığı bu durumu “ayıp” olarak karşıladık. Fakat bizler işimizi yaptığımız için “doğruya doğru, neyse o” diyerek yeni Reeder P10SE modelini sizlerle paylaştık. Mesele ürün “büyük görünen” firmalar ile paylaşmak değildir. Aylık 1.2 milyon kişiye ulaşıyoruz, olay 5’er 10’ar lira verip yazıya yorum kastırmakta değil. Buradan da ufak bir değinmek istedim..

Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

49 YORUMLAR

  1. Uzun zamandır beklediğim bir telefondu 2 gündur kullanıyorum bekledigime değdi kamerasi 3 gb ram ile fiyat aralığının çok ustunde bir telefon tavsiye ederim başka bir cihaza bakmaya gerek yok

  2. Daha piyasaya yeni çıkmış cihaz için “3 gündür/bir haftadır kullanım muhteşem cihaz” yorumlarına dikkat. Reeder bu işin suyunu çıkardı. Daha kötüsü, başka marka ve modellere olumsuz yorum yazıp Reeder ürünlerine yönlendirmeleri.

  3. Reeder insanların ihtiyaçlarına göre telefon yapıyor.Getçekten tebrik ediyorum.Bana göre en önemli şeyler telefonun kasma donma yapmaması ve iyi kalitede fotoğraf çekebilmesi bunları fazlasıyla karşılıyor.

  4. Fiyat performans konusunda reedera pek rakip olabilecek bir marka yok gibi 1000 tl altı 3 gb ram li bi cihaz daha öncekiler gibi yine sağlam özellik yapmışlar ilgiyle takip ediyorum

  5. Rutin olarak gezdiğim teknoloji mağazaları ve incelemelerde dikkatimi çeken ve çalışanların da ısrarla önerdiği bir cihaz. Cihazı inceleme fırsatında bulundum, tasarım harikulâde hoş ve dayanikli duruyor, teknik özellikleri ise zaten ayrıca cezbetti beni. Galiba bu telefonu alacağım. 🙂

  6. Çok büyük olmasın hızlı olsun ve kamerası güzel olsun diyorsanız bendensiniz. 3 GB ram olması bu fiyat aralığına göre fazla güzel birşey. Ön kamera yine tartışılmaz. Gm lenovo htc gibi çoğu markanın yanında kamera kıyaslamasında reeder açık ara farkla önde. Herkese tavsiye ederim.

  7. Merhabalar…
    Reeder firmasını uzun zamandan beri takip ediyorum kendini geliştiren yeni ürünler çıkartan bi firma ve telefon sektöründe belli yerlerde ve belli yerlere gelecek firmalardan Birtanesi olma yönünde çok şeyler kat eden bi firma sektöre ilk olarak elektronik El Kitabı çıkartarak başlamış şu anda da güzel şeylere telefon ve tablet sektöründe çok yol kat etmiş bir firma olarak ilerliyor.su anda son çıkartmış olduğu Reeder p10Se cihazı segment olarak ve fiyat bazı olarak mükemmel bi cihaz die düşünüyorum. Teknik Destek olarakta en önemlisi kullanıcıların ihtiyacını karşılıyor ve kullanicilari mağdur etmiyor bu yönü çok önemli die düşünüyorum ve bu cihazı tekrar söylüyorum fiyat bazı ve özellik olarak mükemmel ötesi alıp deneyin şimdiden alanlara hayırlı olsun.

  8. Bayıldım… Bu fiyata bu kadr özelliğin olması beni fazlası ile şaşırttı. 13 MP kamera, 16 gb hafıza, 6.0 işletme sistemi ve 3 gb ram… Reeder tüm markalara kesinlikle güçlü bir rakip. Ben bu telefonu almak için sabırsızlanıyorum…

  9. 899 TL’ye Reeder P10se alınır mı ? Cevap: Evet alınır. Bu fiyatta bir telefonda 3gb ram 16 hafıza 4 çekirdek olması fazlasıyla yeter birde metal sağlam şık tasarımı daha çok dikkat çekiyor. Yani uzun lafın kısası bu fiyatta kaçırmayın böyle bir telefon fiyatı çok satıldığı için artar tavsiye ederim.

  10. Cihazı dün P10SE’yi vatan bilgisayarda incelemedim.Orada Lenovo S1 Lite ve Huawei GR3 ile kıyaslama yaptık cihaz daha seri işlem yapıyor kesinlikle.Hatta oradaki personeller fotograf çekip bilgisara attılar.Açıkça söylemek gerekirse oldukça kaliteli sonuç verdi ozellikle alan derinliği fotoğrafta başarılıydı.Manuel mod kullanımda koymuşlar sahne menusune.DSLR cihaz kullanan birisi olarak bu özelliği de guzel bur sürpriz oldu:)Bataryası ekran hd olduğu için bir gün fazlasıyla yetecektir.Alan kişilere iyi gunlerde kullanmalarını dilerim 🙂

  11. Telefonu inceleme fırsatı buldum. Geçişleri çok hızlı ve oyun peformansı gayet güzel. Fiyatına bakınca İhtiyaçlarımı kat kat karşılayabilecek bir telefon.

  12. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi cihaz diyebilirim 3 gb ram bu fiyatta genellikle 2 gb oluyor ve şık tasarımı var almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim

  13. cihazin hakkında herşey yazılmış zaten, yerli malı yurdun malı mantığı bendeki cihazlarını yakından takip ediyorum bu tarz firmaların cihaz global pazarda cok tutulan bir model, kağıt uzerinde degil cihazları fiziken görmek daha önemli kronik bir hatası çıkmazsa f/p olarak başarılı görünüyor

  14. Bende Reeder kullanıyorum oldukça da memnunum şimdi ise yeni cihaz P10SE cihaz gerçekten çok güzel performansı fiyatına göre ise gayet iyi.Üstün performans ve şık tasarımın adı bana göre Reeder

  15. Uzun zamandan beri p10s kullanicisiyim gecen hafta arkadaşımın telefonu arizalandi cok fazla para ödemek istemediği icin P10Se aldık . bu fiyata bu özellik cok iyi . tavsiye ederim . bence tanidiklariniza tavsiye edin bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz . . .

  16. P10se ye bu kadar özellik yüklemesi yapan firma nereden kar sağlayacak merak konusu. P10 kullanıcısıyım cihazı çok dayanıklı buluyorum, benzer özellikler hemen hemen incelemeye değer kesinlikle.

  17. P10se kullanım bakımından cok rahat rakiplerine gore cok daha performanslı ve kaliteli bir telefon. Ara yüz geçişlerine dikkat ederseniz dokunmatik ekran hassaslıgının farkına varıcak sınız. Kamerası da cok güzel hele ki ön kamerada ki zoom özelligi ayrı bir artısı. Bana gore telefonun artısı var eksisi yok.

  18. Reeder yeni cihazıyla harikalar yartmış giriş sekmentinde alına bilinecek mükemmel bir cihaz 3ram 16gb hafıza kamera kalitesi tartışılmaz gene harikalar yaratmışsın reeder

  19. Reeder yeni cihazıyla harikalar yartmış P10se inceleme şansım oldu gerçekten çok iyi 3ram 16gb hafıza kamera kalitesi tartışılmaz kesinlikle tavsiye ederim harikasın reeder

  20. P10se modelini bir çok kez inceleme fırsatım oldu 3 ramlik bir cihaz gayet iyi kamera özelliği kullandığı lens bakımından gayet net hız olarak çok hızlı fiyat performans cihazı olarak listenin en başlarında bence kullanım rahatlığı da göz önüne alınınca ve markanın diğer ürünlerinizde kalitesi bakımından tavsiye ederim ??

  21. Fiyat performans cihazı olarak gayet başarılı bir cihaz bir çok defan inceledim bu fiyata kaçırılmayacak bir cihaz geçiş hafıza hız olarak gayet iyi

  22. Beklendiğine değecek bir cihaz gibi görünüyor..ben de inceleme fırsatı buldum ve gerçekten akıcı bi cihaz..bi reeder kullanıcısı olarak denemeye değer bir marka diyorum..

  23. Ben p10 kullanicisiyim cok memnunum cihazım’dan babama cihaz alıcaktım p10se’nin cıkacagını duydugum için babamı biraz beklettim iyikide bekletmisim gerek fiyat gerek ozellikler açısından gercekden başarılı bir cihaz diyebilirim kesinlikle alınmalı.

  24. Bu fiyatta teknik özellik ve tasarım çok iyi alınır. Reeder tabletten sonra telefona çok güzel bir girişim yaptı tableti kızım kullanıyordu eşim için reeder p10 aldık bende P10se aldım tavsiye ederim

  25. Reeder sesini iyice duyurmaya başladı orta seviye fiyata yüksek özellik koymak her firmanın harcı değil telefonu ilk inceleyenlerden birisiyim marka telefonlara taş çıkarır piyasayı kavurur benden demesi ??

  26. Cıhaz 3 gb ram ve 16 gb hafıza olarak cok ıyı .gorunumune gelırsek gercekten cok şık eger telefona bakıp ıhtıyacınız varsa düşünmeden alcagınız bır cıhaz.

  27. Cihazı teknosa da inceleme fırsatı buldum.Zarif tasarımı ve yüksek performansı ile alınabilecek en iyi cihaz.Özellikle ekran tepkime süresi ve kamerası ile rakiplerini geride bırakmayı başarıyor.Son dönemde Reeder çok iddialı telefonlarla karşımıza çıkıyor ,899 lira olup 3 gb ram e sahip başka bir cihaz yok

  28. Bu fiyata bu özellikleri sunan baska bir urun veya marka yok bildigim kadarıyla cihaz güzele benziyor en yakın elektronik markete giderek incelemeyi düşünüyorum aranızda kullanan ve bana bu konuda yardımcı ola bilecek arkadaş varmi acaba donma takilma yaparmi ben bu cihazin oyun oynamak icin almak istiyorum.

  29. Tam bir fiyat perfommans telefonu ozellikleri yuksek fiyat olarak gayet uygun piyasaya geldien cok tercih edilen bir urun olacagi simdiden belli REEDER P10SE

  30. P10se bence cok basarili bir cihaz kardesme aldm ve vakit buuldukca kullaniyrm oyunlarda rahat performans gosteriyor kamera cozunurlugu basarili islemcisi hizli tavsiye ederm

  31. Reeder markani hem tabletini kullaniyrm hemde P10SE telefonunu kkullanıyorum. Inanilmaz hizli teknik özellikleri mükemmel. Uygun fiyata en iyisi. Herkese tavsiye ederim.

  32. 4 gündür kullanıyorum ve bataryası uzun gidiyor özellikleri çok iyi hızlı bir telefon herkese tavsiye ederim fiyat uygun görünüm olarak çok estetik

  33. Öncelikle reeder markasının Vodafone ve Turkcellle yapmış olduğu anlaşmaya bakarsak marka değerinin yükselmekte olduğunu görüyoruz. P10Se modeli ise giriş seviyeli bir cihaz olmasına rağmen oldukça iyi teknik özelliklere sahip. 3gb ram 13 mp kamera ve ips ekranıyla kesinlikle gözardı edilmemesi gereken bir cihaz.

  34. Erkek arkadaşım sürpriz yapmış açıkcası markayı görünce ön yargıyla yaklaştım ama yanılmışım gerek kamerası,gerek işletim hızı,gerek hafızasıyla başarılı bir telefon şunu anladım ön yargıyla yaklaşmamak gerek ben çok memnunum sizde alın derim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler