Cumartesi, Nisan 27, 2024

Yüksek Performanslı OnePlus 3T Göründü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Performansı ile dünya genelinde ve Türkiye’de büyük hayran kitleleri oluşturan OnePlus, şimdi de yeni akıllı canavarı OnePlus 3T ile sahaları geri dönüyor. Üstelik Qualcomm‘un Snapdragon 821 işlemcisi ile karşımıza çıkacak.

OnePlus 3T Neler Sunuyor ?

Bundan bir kaç ay önce OnePlus 3 incelemesi ile karşınıza çıkmıştık hatırlarsanız. Cihazı yurt dışından temin edip 1700 TL gibi uygun bir fiyat almış ve AnTuTu’da rekor kırarak pek çok ünlü markanın akıllı telefonunu geride bırakmıştı. Şimdi ise Qualcomm firması ile anlaşmaya varan OnePlus, yeni amirali ile geliyor.

Yeni nesil işlemci serisi olan Snapdragon 821 akıllı telefonlardaki performansı ile parmak ısırtırken, OnePlus 3T‘nin çok daha iyi olacağı konusunda bilgiler bulunuyor. Dört çekirdekli işlemcinin yanı sıra, Sony IMX 398 kamera sensörü, 16 megapiksellik arka kamera ve 8 megapiksellik ön kamerası ile geleceği tahmin ediliyor.

oneplus-3-gold
OnePlus 3T ile OnePlus 3’ün hemen hemen aynı teknik özelliklere sahip olacağını düşünüldüğü gibi, fiyat farkının 70 ile 90 dolar arası fark ile satılacağı konusunda geri dönüşler var. 14 Kasım tarihinde OnePlus 3T‘nin tanıtımı yapılacağı gibi, o tarihte teknik özelliklere de daha net ulaşmış olacağız. Şimdilik yeni bir AnTuTu canavarı ile karşı karşıya kalacağımızın altını çizelim.

Not: Bu arada OnePlus 3 hakkında bilgi sahibi değilseniz, aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler