Cuma, Ekim 18, 2024

Beklenen Son Resident Evil 4 Apple Cihazlarında!

Paylaş

Capcom tarafından geliştirilen oyuncular tarafından yoğun bir ilgi duyulan Resident Evil 4 artık Apple cihazlarına kullanıma sunuldu.

resident evil 4 - PC Hocası

Korku ve gerilim içeren Resident Evil 4 artık seçili Apple cihazları üzerinden oynanabilir hale getirildi. App store üzerinden erişimi sağlanan oyun seçili modeller için indirmeye açık bir durumda.

evill - PC Hocası

Resident Evil 4 Hangi Cihazlarda Oynanabilir?

Ancak başta da belirttiğimiz üzere seçili modelleri baz olan Resident Evil 4 hangi cihazlarda erişim iznine sahip birlikte inceleyelim.

  • iPhone cihazlarda  iOS 17 sürümüne ve daha üstüne sahip olan 15 Pro modelleri erişim sağlayabilecektir.
  • iPad ve Mac modellerinde ise içerisinde M1 işlemcisine sahip alan modellere Resident Evil 4 oynanabilir.
BENZER:  Silent Hill Serisinin Yeni Oyunu Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Oyundan bahsedecek olursak 64.2 GB değerinde bir boyuta sahip olmakta. İndirme işlemi için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok.

resident evil 4 2 - PC Hocası

Ancak oyunun tam versiyonu için 539 TL bir ücret ödemeniz gerekiyor. 17 Ocak 2024 tarihine kadar %50’lik bir indirim söz konusu ve oyun içi satın alımlarda ise DLC paketleri mevcut isteğe bağlı içerikleri satın alabilirsiniz.

YouTube video

Oyundan bahsedecek olursak Amerikan başkanın kızının kaçırılması sonucunda oyundaki karakterimiz Leaon S. Kennedy’nin amacı ise amerikan başkanının kaçırılan kızını bulmak ve bu serüvende ki süreç ele alınmıştır korku ve gerilim dolu anlar Resident Evil 4’de oyuncularını bekliyor.

silkroadgaminggentr
Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknoloji ve oyun dünyasında ki gelişmeleri yakından takip eden ve yeni bilgiler öğrenmeyi kendisine elzem kılan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler