Cuma, Mart 29, 2024

Resident Evil Village PS4 Pro Oynanış Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Capcom, bir PlayStation 4 Pro’da ilk kez çalışan Resident Evil Village‘ın oynanış görüntülerini gösteren yeni bir fragman yayınladı.

Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia platformları için 7 Mayıs’ta çıkış yapacak.

Resident Evil Village Mayis 2021de Cikacak

Şimdiye kadar, yayıncı yalnızca PC ve PlayStation 5 donanımında RE Village‘ın görüntülerini gösterdi. Bu tür çekimlerin ilki, bu yılın başlarında, serinin 25. yıl dönümü kutlamaları ve RE: Verse çok oyunculu bileşeniyle ilgili üstünkörü ayrıntıların da önünü açan Capcom’un Resident Evil Showcase etkinliğinde yayınlandı.

Capcom’un Resident Evil’in 25. yıldönümünü kutlaması devam ediyor ve son kutlama Rainbow Six Siege’de gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz hafta yayıncı, Kuşatma Operatörü Zofia için Jill Valentine’dan ilham alan bir Elit Set çıkarmak için Ubisoft ile ortaklık kurdu.

Şubat ayının ilk iki haftasında The Division 2, Resident Evil temalı ürünlere adanmış sınırlı süreli bir Giyim Etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Resident Evil Village için bekleyiş yavaş yavaş sona eriyor, bu da Capcom’un pazarlama kampanyasını hızlandırmaya başlaması gerektiği anlamına geliyor. Bunu yaparken, yayıncı bir PS4 Pro’da çalışan yeni girişin ilk bakış görüntüsünü yayınlamak için IGN ile ortaklık kurdu.

Oyun harika görünüyor. Ancak hayranların özellikle ilgisini çekecek şey, hikayeyle ilgili içerik. RE Village‘ın yeni görüntüleri, en önemlisi, daha önce görülen klipler ve ekran görüntüleri hakkında biraz bağlam sağlar. Örneğin, bir makyaj aynasının önünde oturan Leydi Dimitrescu’nun popüler görüntüsü aslında Ethan Winters hakkında bir telefon görüşmesi ve bir tür tören etrafında dönüyor.

Oynanış video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler