Cumartesi, Nisan 20, 2024

Resident Evil Village Ücretsiz DLC Alacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Resident Evil Village oyuncuları gelecekte bir ücretsiz DLC alacaklar.

Capcom’un Q2 FY 2021 mali sonuçlarıyla birlikte yer alan en son entegre kurumsal raporunda oyuna ücretsiz DLC’nin geleceği haberinden bahsetti.

wallpapersden.com resident evil 8 village 1280x720

DLC‘den, Capcom’un direktörü ve icra memuru Yoichi Egawa, şirketin geliştirme planlarıyla ilgili olarak bahsetti. Egawa, Monster Hunter Rise ve Resident gibi oyunlar için ücretsiz ek DLC’mizin durumunu dikkate alarak, “Müşteri yönetimimizi kullanıcıların oyun eğilimlerini ve tercihlerini anlamaya yönlendirirken aynı zamanda çevrimiçi işlemler için bir iş modeli oluşturacağız” dedi.

Oyuncuların ek DLC‘nin ne zaman yayınlanmasını bekleyebilecekleri bilinmiyor, ancak çalışmaların devam ettiğini biliyoruz çünkü E3 2021’de Capcom, insanların gelecekte Resident Evil Village DLC’yi beklemesi gerektiğini açıkladı.

İlk ekstra içerik partisi, oyunun çeşitli sürümlerine dahil edilen ve ağırlıklı olarak kozmetik teklifleri içeren Trauma Paketi ile geldi. Capcom, en son mali raporunda Resident Evil Village’ın Temmuz ayında bildirilen 4,5 milyonun üzerinde 500.000 artarak 5 milyonun üzerinde satış yaptığını duyurdu.

Rakam, oyunun Mayıs sürümünden bu yana tüm platformlarda birleştirilmiş satışlarını gösteriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler