Cuma, Nisan 19, 2024

Resmi Duyuru Yapıldı – Age of Empires 4 Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hem ikinci oyunun hem de üçüncü oyunun güncellenmiş grafik yapısı versiyonları yeniden piyasaya sürülürken, yeni oyun içinse bir türlü duyuru yapılmadı. 14 sene sonra beklenen haber geldi ve  Microsoft, Age of Empires 4 için resmi olarak duyuruyu yaptı.

Age of Empires 4

Age of Empires 4 ne zaman gelecek?

Yeni oyun için paylaşılan görseller ve video, yapım hakkında ilk detayların ortaya çıkmasını sağladı. Görüntülere baktığımız zaman özellikle grafik yapısı konusunda çok iddialı bir oyunun geleceği görülüyor. Bu zamana kadarki en detaylı Age of Empires oyunu olmasını beklediğimiz Age of Empires 4 için şimdilik çok fazla bir detay olmadığını da söylemek gerekiyor.

Age of Empires 4

Oyunun çıkış tarihi, nasıl bir yapıya sahip olacağı, hangi platformlara geleceği ve oyun içerisinde hangi uluslara yer verileceği konusunda çok fazla detay paylaşılmadı. Şimdilik sadece grafik yapısının çok daha iddialı olduğunu gördüğümüz yapımın, ne zaman çıkış yapacağı konusunda detayların da yakın zaman da açıklanması bekleniyor. Özellikle oyun yapısı ve çıkış tarihi hakkında detayların yakın zamanda paylaşılması söz konusu olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

6 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler