Salı, Nisan 23, 2024

Retro Machina 2021 Yılının İlk Çeyreğinde Çıkış Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bağımsız video oyunu geliştiricisi Orbit Studio geçtiğimiz günlerde, Retro Machina adlı tek oyunculu bir aksiyon keşif macerası olan oyunu duyurdu.

Oyun, 2021’in ilk çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformlar için çıkış yapacak.

maxresdefault 1 6

Приключенческая головоломка Retro Machina действие которой происходит в мире управляемом роботами выходит в 2021 году scaled 1

Steam, şu anda Retro Machina için bir mağaza sayfası oluşturdu bile. İstek listenize ekleyebilirsiniz. Retro Machina, Endeavor City’den sürülen bir robotun şık metal kaplamasına yerleştirildiğiniz resmi basın açıklamasına göre “retro-fütüristik aksiyon-bulmaca macerası” olarak belirtiliyor.

Şehir, cam bir kubbe ile korunan, Dünya üzerinde kalan tek şehirdir ve şu anda sadece kubbeyi yerinde tutmak için günlük hassas özen gösteren robotlar var. Arıza yapmaya başladığınızda, dikkatlice bakılan altyapıya herhangi bir zarar vermeden önce şehir dışına atılırsınız. Daha sonra kendinizi tamir etmenin bir yolunu bulmak için yolculuğunuza başlarsınız, böylece bir gün evinizin güvenliğine geri dönebilirsiniz.

Retro Machina, insanların uzun zaman önce varlığının sona erdiği bir dünyaya sahip ve robotlar şu anda ana yaşam biçimi. Siz sadece düşük kaliteli bir işçi botusunuz, ancak diğer robotları hackleme ve kontrol etme yeteneğiniz var. Bu beceri, yolculuğunuzda savaşma, keşfetme, bulmaca çözme ve hatta ara sıra arkadaşlık gibi sayısız zorluğun üstesinden gelmek ve üstesinden gelmek için çok kullanışlı olacak.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Fragman videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler