Salı, Nisan 23, 2024

Football Manager 2021 Xbox Konsollara Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Football Manager 2021, en son beta sürümle anılmıştı ve oyun çok yakın bir zamanda çıkış yapacak. Zaten oyunun PC versiyonunu biliyoruz ama burada güzel bir haber daha aldık.

Yapım sadece PC ve Mac için değil aynı zamanda Xbox konsolları için de yayınlanacak. Resmi Twitter hesabı aracılığıyla yapılan paylaşım, tüm Xbox serilerine oyunun geleceğini kanıtlamış oldu.

Football Manager 2021 Xbox yolunda

Paylaşımda sadece oyunun konsollara geleceği söylenmiyor. Bununla birlikte detay da veriliyor. Başta şunu söyleyelim ki oyun:

  • Xbox Series X
  • Xbox Series S
  • Xbox One
  • Xbox One S
  • Xbox One X

Football Manager 2021

konsolları için çıkacak. Eski konsollarda yükseltilmiş olarak 4K desteği verilecek. Aynısı Series S modeli için de geçerli olacak. Fakat en iyi Xbox konsolu, Xbox Series X modelinde doğal 4K desteği sunulacak.

Tüm çevrimiçi oyun modları desteklenecek ve konsollardan da çoklu oyuncu modları oynanabilir olacak. Yapımın konsollara geleceği tarih ise 1 Aralık olarak açıklandı. Hatırlarsanız PC sürümü 24 Kasım tarihinde çıkış yapacak olarak duyurulmuştu. Hem Mac için hem de Windows için 24 Kasım’da oyun çıkış yapacak. Beta sürüm zaten oynanabilir durumda.

Konsol deneyimini merak etmiyor değiliz. Football Manager 2021 konsollarda gösterdiği performansla kendisini kanıtlayabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler