Çarşamba, Nisan 17, 2024

PlayStation 5 Türkiye’de Satışa Çıktı – İşte Fiyat

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5 oyun konsolu bundan tam 1 hafta önce belirlenmiş ilk ülkeler için satışa çıkarıldı. Konsolun ülkemizde satılacağı tarih 19 Kasım olarak açıklanmıştı.

Anlaşılan o ki perakende zinciri devler zaten konsolun satışları için hazırlanmış çünkü söylendiği gibi tam 19 Kasım’da yani saat 00:00’da yeni nesil konsollar ülkemizde satışa çıktı.

PlayStation 5 Türkiye fiyatları nasıl?

Yeni oyun konsolunun Teknosa, MediaMarkt ve birkaç dev mağazada daha satış sayfalarının yayına açıldığını gördük.

Konsolun fiyatlarına gelince zaten daha önce açıklanan rakamlar üzerinden satışlar başladı. Öyle dolar biraz düştü konsol fiyatı da düşer mi diye düşünenler olduğunu biliyoruz baştan söyleyelim hiç hayal kurmayın. 🙂

Yeni nesil oyun konsolları söylendiği gibi 8.299 TL üzerinden satışa çıktı. Sonrasında herhangi bir kampanya yapılır mı ya da fiyatlar için ekstra ekstra düzenlemeler gelir mi orasını bilemeyeceğiz.

PlayStation 5

Belki hemen değil ama birkaç ay sonra e-ticaret firmaları üzerinden kampanyaların yapıldığı görülebilir. Malum indirim fırsatlarının ne zaman geleceği çok belli olmuyor. Bir Kasım indirimi diyorlar bir yaz indirimi bir kış indirimi.

Böyle dönemlerde PlayStation 5 indirime girebilir. Açıkçası takip etmek lazım. Zaten bütçeniz varsa sorun yok. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler