Cuma, Nisan 26, 2024

Age of Empires II Definitive Edition için Battle Royale Güncellemesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Age of Empires II Definitive Edition için hazırlanan kapsamlı bir güncellemenin yayınlanacağı, geçen hafta dile getirilmişti. Zira oyunun yıldönümü geldi ve bu bir sürpriz ile kutlanılmak isteniyor.

Gelen güncelleme de tam yeni yıla yakışır bir güncelleme. Bu sefer sadece oyuna gelen yeni objeler değil aynı zamanda oyuna gelen yeni bir Battle Royale modu var.

Age of Empires II Definitive Edition güncellemesi tüm yenilikler

Oyuna gelen en büyük yenilik battle royale modu oldu. Artık kullanıcılar 8 kişiye kadar 5 harita ile battle royale modelini oynayabilecek. Modun yapısı basit. Amaç tüm oyuncular içerisinde son kalan olarak maçı kazanmak.

Age of Empires II Definitive Edition

Bunun dışında güncellemenin bazı farklı artıları da var. Yeni senaryo modu düzenleme özellikleri, rastgele harita özelliği, medeniyetlerde ve oyun dengesinde değişikliklerle beraber kararlılık iyileştirmeleri de oyuna eklendi.

Yeni bir oyunun geldiğini biliyoruz ama bu güncelleme sonrasında yeni oyuna kadar Age of Empires hayranları keyifli zaman geçirecek orası kesin. Biz aşağı oyunun güncellemesi için hazırlanan videoyu da ekliyoruz. Detayları siz de görebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler