Cuma, Mayıs 16, 2025

Rocket Arena “World of Crater” Fragmanı Çeşitli Oyun İçi Haritaları Gösteriyor

14 Temmuz 2020 tarihinde çıkışını yapacak olan Electronic Arts’ın geliştirmiş olduğu Rocket Arena, şirketin son EA Play Live 2020’si sırasında sunulmuştu. Rocket Arena, herkes için heyecan yaratmasa da yeni fragmanlar ve yeni özellikler oyuncuların fikrini değiştirecek gibi duruyor.

YouTube video

Rocket Arena‘nın son fragmanında gördüğümüz üzere oyuncuların savaşacağı çeşitli haritalar gösteriliyor. Söz konusu haritalar su altı, ormanlar ve çöller gibi birçok konumda bulunuyor gibi duruyor. Her haritadaki arenada oyuncuların rahatlıkla oynayabilmesi için özel strateji noktaları ve geniş alan mevcut.

BENZER:  Steam’de Okula Dönüş Şenliği Başladı

pchra - PC HocasıDuyurulan bir diğer detay ise Rocket Arena‘da yaşanacak olan bir hikaye olacak ve bu hikayenin yazarı da Disney’in TaleSpin adlı animasyonu ile ünlenen Leh Uhley olacak.

pchra2 - PC Hocası

14 Temmuz’da piyasaya sürülecek olan Rocket Arena; Xbox One, PS4 ve PC için (hem Steam hem de Origin) satışa sunulacak. Lansmanlar sırasında platformlar arası oynama desteği (Cross-Platform Play)  ve çeşitli oyun modları olacağı belirtildi.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler