Cuma, Nisan 19, 2024

Rocket Arena “World of Crater” Fragmanı Çeşitli Oyun İçi Haritaları Gösteriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

14 Temmuz 2020 tarihinde çıkışını yapacak olan Electronic Arts’ın geliştirmiş olduğu Rocket Arena, şirketin son EA Play Live 2020’si sırasında sunulmuştu. Rocket Arena, herkes için heyecan yaratmasa da yeni fragmanlar ve yeni özellikler oyuncuların fikrini değiştirecek gibi duruyor.

Rocket Arena‘nın son fragmanında gördüğümüz üzere oyuncuların savaşacağı çeşitli haritalar gösteriliyor. Söz konusu haritalar su altı, ormanlar ve çöller gibi birçok konumda bulunuyor gibi duruyor. Her haritadaki arenada oyuncuların rahatlıkla oynayabilmesi için özel strateji noktaları ve geniş alan mevcut.

pchraDuyurulan bir diğer detay ise Rocket Arena‘da yaşanacak olan bir hikaye olacak ve bu hikayenin yazarı da Disney’in TaleSpin adlı animasyonu ile ünlenen Leh Uhley olacak.

pchra2

14 Temmuz’da piyasaya sürülecek olan Rocket Arena; Xbox One, PS4 ve PC için (hem Steam hem de Origin) satışa sunulacak. Lansmanlar sırasında platformlar arası oynama desteği (Cross-Platform Play)  ve çeşitli oyun modları olacağı belirtildi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler