Perşembe, Mart 28, 2024

Rocket League tamamen ücretsiz oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oldukça büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan ve birçok oyuncunun severek oynadığı Rocket League tamamen ücrestiz olacak ve Steam‘den kaldırılacak. İsterseniz daha fazla uzatmadan detaylara geçelim.

Rocket League ne zaman ücretsiz olacak ?

2015 yılında çıkış yapan bu oyun ileride büyük bir güncelleme alacak. Daha sonra bu güncelleme ile birlikte oyun ücretsiz olarak sadece Epic Games Store‘da bulunacak ve Steam‘den kaldırılacak. Şunu da hatırlatmak istiyorum. Yayınlanacak olan bu güncelleme Rocket League‘in en büyük güncellemesi olacak.

RocketLeague   Rocket League.

Rocket League‘in ücretsiz olması ile birlikte farklı platformlar üzerinden oyuna sahip olan oyuncular hesaplarını PC ile eşleştirebilecekler.

Tüm bunlardan ayrı olarak hatırlatmak istediğimiz bir nokta daha var. Eğer oyunu Steam üzerinden satın aldıysanız herhangi bir sorun olmayacak ve oyun için güncelleme almaya devam edeceksiniz.

Rocket League

Paylaşılan bilgiler arasında güncellemenin tarihi bulunmuyor. Fakat söylenenlere göre güncelleme bu yaz bitmeden oyunculara sunulmuş olacak. Peki sizler Rocket League‘in ücretsiz olması ile ilgili neler düşünüyorsunuz ? Görüşlerinizi ve fikirlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler