Çarşamba, Nisan 24, 2024

RTX 3060 Ti Fiyatları Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ekran kartı konusunda yeni neslin giriş modellerinden biri olacak olan RTX 3060 Ti için çok fazla bilgi geliyor. Ekran kartının tasarımının nasıl olacağı, 2 fanlı yeni yapının nasıl olacağı, çekirdek sayısı, kart üzerinde yer alacak dizilim ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Bunlar bir bir ortaya çıkarken bu kez yeni ekran kartı için fiyatlar sızmaya başladı.

RTX 3060 Ti fiyatları nasıl olacak?

Fiyatlar konusunda iki ayrı sızıntı var. Birincisi referans tasarım olan Founders Edition modelinin satış fiyatı. Bu modelin satış fiyatının 399 dolar olacağı söyleniyor. Nispeten daha iyi bir fiyata çıkacağını anladığımız ekran kartının bir de özel versiyon fiyatları var.

RTX 3060 Ti

Özel versiyon fiyatlarında ise değişen aralıklar dikkat çekiyor. Mesela Gigabyte Eagle modeli için sızan fiyat 484 Euro gibi bir rakam. Özelleştirilmiş olan seriler için en yüksek fiyat ise 592 Euro olarak gözüküyor.

Özelleştirilmiş olan yani NVIDIA iş ortakları tarafından hazırlanmış olan modellerin ne gibi farkları olacağını ise tanıtım sonrası öğreneceğiz. Kartın 2 Aralık tarihinde ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

  1. Abi Kulun kurbanın olim bir bilgisayar toplayacağım parayı ha denkledim ha denklicem derken hop bir model üstü çıkıyor. 2080 ti derken 3060 ti diyorsunuz. Teknoloji bu en iyisini alim sonuçta yıllarca kullanacağım mantığıyla alıyoruz. Render yaparız kısa videolara derken hop yeni bir anakart çıkıyor sayko deli bir parça derken hop amd yeni bir işlemci daha çıkartıyor onun bilmem nesi sızdı şöyle olacak böyle olacak deniyor. Bize müsade edin 2 ay teknoloji haberi vermeyin de parayı denkleyip alalım şu makinaları 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler