Cumartesi, Temmuz 27, 2024

RTX 3080’li Ayakkabılar ile Tanışın!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir sen eksiktin: Oyuncular ve içerik üreticileri bilgisayarlarını çok ama çok severler, ancak RTFKT (Artifact Studios) bilgisayarlarını ve bilgisayarlarının ekran kartlarını o kadar çok seviyor ki bu sevgiyi ayakkabılarına yansıtmak isteyip RTX 3080 görünümüne sahip, çalışabilen fan ve ekranlara sahip bir çift spor ayakkabı üretti.

RTFKT (Artifact Studios) adını hiç duymamış olabilirsiniz. “En iyi e-spor, oyun ve eğlence ünlüleri için sanal ve fiziksel yeni nesil koleksiyon ayakkabılar” üreten bir şirket, RTX 3080 görünümüne sahip ayakkabılar için en sevdiğimiz bilgisayar kasalarından bazılarının ve diğer bileşenlerin üreticisi NZXT ile işbirliği yaptı. .

RTFKT “@NZXT ile bir ortaklığı duyurmaktan, RTFKT ve yaratıcı topluluğumuza modanın ve koleksiyon parçalarının geleceğini oluşturmak için güçlendirmek, vizyonumuzu, topluluğumuzu ve çılgın fikirlerimizi harika yapıları ve oyun sevgisiyle güçlendirmek için çok heyecanlıyız,” dedi. .

Spor ayakkabılarla ilgili ayrıntılar şu anda oldukça belirsiz. NZXT’nin CAM yazılımı kullanılarak giflerle özelleştirilebilen Kraken Z73 soğutucusuna benzer bir LCD’ye sahip gibi görünüyorlar. Ayrıca holografik bir pencere var gibi görünüyor.

Ayakkabılar günlük kullanımdan ziyade dekorasyondan ibaret gibi görünüyor ve pek de rahat görünmüyorlar. Gerçek olduklarını ve bir dublör olmadığını varsayarsak, bunlar muhtemelen sadece teşhir amaçlı tasarlanmış koleksiyon parçaları, genelde fotoğraf çekimi gibi işlere hitap ediyor.

Gerçek doğası belirsiz olmasına rağmen, çoğu kişi spor ayakkabılarını / ürünleri / mini bilgisayarı nereden satın alabileceklerini sorarak Twitter’da bir çoğunlukla olumlu yanıt verdi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler