Cuma, Nisan 26, 2024

Rust Console Edition Ne Zaman Tanıtılacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

ID@Xbox games lansmanında yapılan bir duyuruda, Rust Console Edition’ın 21 Mayıs’ta piyasaya sürüleceği söylenildi. Duyuru, ilk on saniyede öldürülmenin bazı tipik pas oyunlarını gösteren yeni bir fragmanla birlikte geldi. İlk olarak 2013 yılında bilgisayar platformu için erken erişim başlığı olarak piyasaya sürülen fragmanın gösterdiği oyun, konsolda olması dışında o kadar da yeni değil. Bununla birlikte, başlığın ne kadar popüler olduğu göz önüne alındığında, şüphesiz heyecan verici.

Çıkış tarihi ve fragman, aşağıdaki gibi üç katmanla canlı yayın yapan ön siparişlerle de çakışıyor.

Rust Standard Edition ve Rust Day One Physical Edition ($49.99 USD), gelecekteki bir silah ve araç paketi içeren bir ön sipariş bonusu ile temel oyunu içeriyor. Rust’un fiziksel baskısını yakalamak isteyen hayatta kalanlar, bu bonusu Kuzey Amerika’daki GameStop ve Amazon’dan bir Day One Edition ön siparişi ile de satın alabilirler.

Rust Deluxe Edition ($59.99), temel oyun, üç günlük erken erişim, kapalı beta erişimi, aşamalı şube erişimi ve gelecekteki silah ve araç paketini içeren uygun bir şekilde adlandırılmış bir karşılama paketi ($14.99 değerinde) ile satın almak isteyenleri karşılıyor olacak.

Rust Ultimate Edition ($79.99 USD), satın alanlara önceki iki baskının özelliklerini sunuluyor, ancak aynı zamanda Welcome Pack’in ultimate/yükseltilmiş bir sürümünü, 1100 Rust Coins (10 $ değerinde) ve Elite Combat Skin Pack’i de içerisinde barındırıyor.

Rust Console Edition, şu anda Xbox One ve PlayStation 4’te piyasaya sürülüyor olacak, şu anda Xbox Series S ve X veya PlayStation 5 Serisi için herhangi bir yükseltilmiş özellik hakkında hiçbir açıklama henüz yok, ancak doğal olarak geriye dönük olarak uyumlu olmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. oyunu oynayasım geldi ya bu uygulamanın adı nedir acaba? Merve Yalçının romale romale şarkısı çıktı ( DİNLEYİN AŞIK OLACAKSINIZ ! ) @MYFC fanı değilim ama şarkı güzel ben @CYFC fanıyım teşekkürler…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler