Cuma, Nisan 26, 2024

Rust’ın PS4 ve Xbox One Versiyonları Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Facepunch Studios’un kıyamet sonrası PVP hayatta kalma oyunu Rust, başlangıçta 2020’de PS4 ve Xbox One‘da piyasaya sürülecekti.

Bunun yerine geliştirme ekibi, kesin bir tarih belirlenmeden lansmanını 2021’e ertelemeyi seçti.

rust wont launch on console this year after all 1607358374100

maxresdefault 3

“Dolayısıyla, Rust’u en iyi Konsol hayatta kalma oyunu yapmak için yapmamız gereken tek şey, kontroller ve performans açısından kendimize düşmekten kaçınmak. Rust gibi bir PVP oyununda bunları mükemmel hale getirmek özellikle önemlidir.”

Şimdi büyük soru, Xbox Series X ve PS5’te çalışacak şekilde optimize edilip edilmeyeceğini ilerideki süreçte göreceğiz. Yalnızca temel geriye dönük uyumluluğa sahip olup olmayacağıdır. Double Eleven, son gönderisindeki ayrıntılar konusunda sessiz kaldı, bu yüzden hayranların gelecek yılın başlarında biraz açıklama almasını umuyoruz.

Rust, bu Temmuz’da bir dizi yaz temalı içerikle güncellendi. Oyuncular, The Sunburn Pack DLC’de bir dizi benzersiz havuza, su tabancasına ve diğer içeriğe erişebildiler. Rust, yaşına rağmen özel bir oyuncu grubuna ve sık yamalarla işleri nasıl ilginç tutacağını bilen bir geliştiriciye sahip olmaya devam ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler