Cuma, Mart 29, 2024

Samsung, 2021 Yılında Dört Katlanabilir Telefon Piyasaya Sürecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Görünüşe göre Samsung, katlanabilir akıllı telefonların geleceği için giderek daha büyük bahis oynuyor. Güney Koreli haber kuruluşu ETNews‘e göre, akıllı telefon üreticisi önümüzdeki yıl dört katlanabilir akıllı telefonu piyasaya sürmeyi planlıyor. Ancak haber kaynağına göre tüm bu akıllı telefonlar 2021’in ikinci yarısında piyasaya sürülecek.

ETNews, Samsung’un iki Galaxy Z Fold 3 çeşidi ve iki Galaxy Z Flip 2 modeli yayınlayacağını ve her iki modelin de 5G desteği alacağını bildirdi. Haberde ayrıca Samsung’un gelecek yılın Ağustos ayında üretim sürecine başlamayı planladığı da öne sürülüyor. Yani tüm bu dört katlanabilir akıllı telefonun piyasaya sürülmesi için en az Ağustos ayına kadar beklemesi gerekecek.

galaxy z fold 2
Samsung, 2021 Yılında Dört Katlanabilir Telefon Piyasaya Sürecek 2

Ancak haber raporu, bu katlanabilir akıllı telefonların teknik özellikleriyle ilgili herhangi bir ayrıntı paylaşmadığından, bu akıllı telefonların birbirinden ne kadar farklı olduğunu bilmiyoruz.

2021, birçok yeni OEM’in ilk katlanabilir akıllı telefonlarını piyasaya sürdüğüne tanık olacağı için katlanabilir akıllı telefonlar için heyecan verici bir yıl olacak. Samsung dışında, Google, OPPO, Xiaomi, Vivo’nun önümüzdeki yıl ilk katlanabilir telefonlarını piyasaya sürmesi bekleniyor. İlginç bir şekilde, Samsung gibi bu şirketlerin de katlanabilir telefonlarını 2021’in ikinci yarısında piyasaya sürmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler