Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung A32 5G: En Uygun Fiyatlı 5G Telefon!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu yıl çok daha fazla tekrarlanacak bir temayı yansıtan Samsung, oldukça ucuz Galaxy A32 5G isimli bir 5G telefon duyurdu. Avrupa’da ilk kez 64 GB’lık bir sürüm için fiyat etiketi 279 € veya 128 GB’lık bir sürüm için 299 €’ dan başlıyor. Cihazın Amerika Birleşik Devletleri’ne ve ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda henüz resmi bir açıklama söz konusu değil.

Galaxy A32 5G, ekran olarak 6,5 inç boyutunda ve 1600 x 900 çözünürlüğe sahip, 5.000 mAh pil ve kasanın yan tarafına monte edilmiş bir parmak izi okuyucu sunuyor. Arka kamera dizisi 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş, 2 megapiksel derinlik algılama kamera ve 5 megapiksel makro kamera içeriyor. Ön tarafta ise 13 megapiksellik bir özçekim kamerası yer alıyor.

Samsung’un bu telefonda hangi işlemciyi kullandığını henüz bilmiyoruz, yalnızca 2.0GHz sekiz çekirdekli bir yonga seti olduğunu biliyoruz, ancak 9to5Google bunun bir Dimensity 720 olduğundan şüpheleniyor. Ve bugün piyasaya çıkan amiral gemisi telefonların aksine, A32 5G, depolama için bir microSD kart yuvası sunarak bir çok kullanıcının kalbini çalıyor. Samsung Almanya, telefonun 12 Şubat’tan itibaren satışa sunulacağını söyledi. Renk seçenekleri arasında (buna hazırlanın) “harika siyah”, “harika beyaz”, “harika mavi” ve “harika menekşe” renkleri bulunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler