Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung, Bugün Düzenlenen Lansmanda Katlanabilir Telefonunu Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, bugün düzenlenen lansman ile birlikte Galaxy S10 ve katlanabilir telefon olacak olan Galaxy Fold cihazını tanıttı.

Samsung daha önceden düzenlediği lansmanda katlanabilir telefonunu tanıtmıştı fakat tam olarak göstermemiş. Bugün düzenlenen lansman ile birlikte Galaxy Fold isimli bu katlanabilir telefonu tanıttı.

Samsung Galaxy Fold, diğer katlanabilir telefonlardan farklı olarak ekranda hiçbir şekilde kat izi kalmıyor. Ekranı açtığınız zaman tıpkı bir tablet gibi gözüküyor. Bu katlanabilir telefonda çentik diğer telefonlardan farklı olarak sağ tarafa konumlandırılmış.

Samsung Bugün Düzenlenen Lansmanda Katlanabilir Telefonunu Tanıttı 2 PCH

Samsung Galaxy Fold Modelinin Teknik Özellikleri

İç tarafta 7.3 inç boyutunda 1536 x 2152 çözünürlüğünde dinamik AMOLED panel ekrana sahip olan telefonun kapak kısmında 4.6 inç boyutunda 840 x 1960 çözünürlüğünde 21:9 ekran bulunuyor.

İçerisinde 12 GB LPDDR4X bellek bulunan telefonun depolama alanı ise 512 GB. Cihazın içinde Galaxy S10’un içerisinde de bulunan Exynos 9820 Yonga seti bulunacak.

Cihazın arka tarafında 12 MP çözünürlüğünde f/1.5 – f/2.2 diyafram açıklığına sahip geniş açılı kamera, 16 MP çözünürlüğünde f/2.2 diyafram açıklığına sahip ultra geniş açılı kamera ve 12 MP çözünürlüğünde f/2.2 diyafram açıklığına sahip telefoto kamera bulunuyor.

Samsung Bugün Düzenlenen Lansmanda Katlanabilir Telefonunu Tanıttı 3 PCH

Cihazın kapak tarafında tek 10 MP çözünürlüğünde f/2.2 diyafram açıklığına sahip kamera, ön tarafında ise 10 MP çözünürlüğünde f/2.2 kamera ve 8 MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kamera bulunuyor.

4380 mAh batarya değerine sahip olan telefon kutudan Android 9.0 Pie ile çıkacak. Lüks kesime hitap edecek telefonun Türkiye fiyatı tahmini olarak ₺15.000($1980) olacak.

Sizce bu katlanabilir telefona bu kadar para verilir mi? Fikirlerinizi yorumlarda belirtin.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler