Perşembe, Mayıs 2, 2024

Samsung Galaxy A30s Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, A serisi akıllı telefonlarını düzenli olarak güncelliyor. Bu modellere son eklenen akıllı telefonlar ise “s” serisi akıllı telefonlar olmaya başladı. Çok kısa bir süre önce tanıtımı yapılan Samsung Galaxy A30s modeli de bunlardan biri oldu.

A30 modelinin güncellenmiş olan serisi olarak gösterebileceğimiz “s” model akıllı telefonun özelliklerinden ve fiyatından söz edelim.

Samsung Galaxy A30s Tasarım

Yeni model tasarım kısmında önemli bir fark ile gelmiyor. Ön kısımda V şeklinde çentik alanı kullanılmaya devam ediyor ve bu çentik alanının içerisinde tek bir kamera bulunuyor. Arka kapak kısmında ise üst üste sıralı olan 3 arka kameranın kullanıldığını görmek ve kameraların hemen altında da flaş ışığına yer verildiğini belirtelim.

Samsung Galaxy A30s

Ekran Özellikleri

Samsung Galaxy A30s akıllı telefonlarının ekran özelliklerinden de söz edelim. Dediğimiz gibi söz konusu akıllı telefonlarda Infinity-V ekran tasarımı devam etmekte. 6.4 inçlik ekran boyutunun dışında çözünürlük kısmında 720 X 1560 değeri karşımıza çıkıyor. Ayrıca bu modelde parmak izi sensörlerinin ekrana gömülü olarak geldiğini belirtelim.

İşlemci Özellikleri

Telefonlar işlemci kısmında da beklenen modelle geldi. Exynos 7904 işlemcilerinin kullanıldığı akıllı telefonda 3 ve 4 GB RAM seçenekleri var. İşlemci de Dual 1.8 GHz + Hexa 1.6 GHz kümelemesinin sunulduğunu belirtelim. Depolama alanı buna bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Samsung Galaxy A30s

Kamera Özellikleri

Samsung Galaxy A30s modelinin kamera kısmında üçlü arka kamera ile dikkat çekiyor. Telefonda 25 MP değerinde f/1.7 diyafram açıklığı bulunan ana kamera ve 5 MP değerinde derinlik algısı kamerası var. Üçüncü kamera kısmında ise 8 MP değerinde geniş açılı bir kamera kullanılmakta. Ön kamera kısmında ise 16 MP değerinde tek bir kamera kullanılmış durumda.

4000 mAh değerinde batarya, 15W hızlı şarj gibi artılarıyla beraber Samsung Galaxy A30s modelinin ne zaman çıkacağı ve fiyatı ise net değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler