Cuma, Mart 29, 2024

Huawei Enjoy 10 Plus Detayları Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Üst segment akıllı telefonları olarak gelecek olan Mate 30 serisinin hazırlıklarına devam eden Huawei, bir yandan da orta segment akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmalarını sürdürmekte. Markanın son modellerinden birinin de Huawei Enjoy 10 Plus akıllı telefonları olacağı ortaya çıktı.

Çok kısa bir süre önce basın görselleri ortaya çıkan Huawei Enjoy 10 Plus akıllı telefonlarının, teknik detayları da belirlenmiş oldu. Orta segment serilerde yer almasına muhtemel gözüyle bakılan akıllı telefonlar için ortaya çıkan özelliklerden söz edelim.

Huawei Enjoy 10 Plus Nasıl Bir Telefon Olarak Gelecek?

Yeni akıllı telefonların işlemcilerinden başlamak gerekiyor. Bu modelde yine Kirin tercihi yapılacak. Ortaya çıkan bilgilere göre Kirin 710F serisi işlemcilerle gelecek olan akıllı telefon, başarılı bir performans değeri sunacak.

Huawei Enjoy 10 Plus

İşlemcilerle beraber 3 farklı RAM seçeneği sunulacak. 4,6 ve 8 GB RAM seçeneklerinin sunulduğunu göreceğiz. Ekran kısmında ise 6.59 inçlik oldukça geniş bir panel kullanılacak. Açılır kapanır kamera sistemi sayesinde oldukça geniş ekranıyla dikkat çekecek olan telefon da 2340 X 1080 piksel çözünürlük değeri bulunacak.

48 MP + 8 MP + 2 MP değerinde üçlü arka kameranın bulunduğunu göreceğimiz akıllı telefonun, pop up kamerası kısmında ise 16 MP değerinde tek bir kamera bulunacak. Android 9.0 işletim sistemiyle çıkış yapacak olan akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağı ise kesin değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler