Pazar, Mayıs 19, 2024

Xiaomi Mi 9T Pro Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin Redmi K20 Pro modelinin adını değiştirerek Avrupa pazarına süreceği Mi 9T Pro resmen tanıtıldı. Amiral gemisi telefonlar arasında kendine yer bulan Mi 9T Pro, piyasadaki çoğu amiral gemisine göre uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Gelin hep birlikte bu yeni amiral gemisine yakından bakalım.

Xiaomi Mi 9T Pro Özellikleri

Xiaomi Mi 9T Pro

Pop-up kamerası sayesinde çerçevesiz hale gelen telefon 19.5:9 en boy oranına ve 6.39 inçlik Full HD+ ekrana ayrıca 600 nit parlaklığa sahip.

Gücünü Snapdragon 855 yonga setinden alan telefon 6 GB Ram ve 64/128 GB depolama alanı ile birlikte geliyor. 27W‘a kadar hızlı şarj desteği sunan telefonda 4000 mAh batarya yer alıyor. Pop-up ön kamerası ekranın içine gömülü bir şekilde ve 20MP çözünürlüğünde. Telefonun arka tarafında ise 3 adet arka kamera bulunuyor. Bunlar sırasıyla 48MP çözünürlüğünde ana kamera, 13MP çözünürlüğünde ultra geniş açı sensörü ve 8MP çözünürlüğünde 2X optik zoom yapabilen telefoto sensör. Telefonun başlıca özellikleri bunlardı. Peki bu telefon diğer ülkelerde ne kadara satışa sunuldu, bizim ülkemizde durumlar ne şekilde?

Xiaomi Mi 9T Pro Fiyatı

Xiaomi Mi 9T Pro modeli, Avrupa’da fiyat açısından ülkeden ülkeye farklılık gösteriyor. Almanya’da 64 GB Depolama 6 GB Ram sunan versiyonu 323 Euro iken 128 GB Depolama sunan modeli 354 Euro. Fransa ve İtalya’da ise fiyatlar Almanya’dan yaklaşık 100 Euro daha pahalı. Polonya ve İspanya’da ise 64 GB depolama sunan modeli Almanya’dan 80 Euro daha pahalı. Bunları göz önünde bulunduracak olursak fiyatlar en çok Almanya’da uygun gibi görülüyor. Ülkemizde ise fiyat henüz belli olmuş değil.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler