Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy A31 ve A41’in Kamera ve Pil özellikleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bilindiği üzere 2019’da Samsung Galaxy A serisi oldukça iyi satış başarılarına ulaştı. Bu yükselişi devam ettirmek isteyen Samsung, Galaxy A51 ve A71 ile cep telefonu piyasasına kısa bir süre önce giriş yaptı. Seriye daha uygun fiyatlı ürünler sunmayı da planlayan Samsung, bu doğrultuda Galaxy A31 ve A41 ile sektöre giriş yapacak. Bu cihazlar ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A30 US release TH 32 1

Ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy A31‘in ana arka kamerası 48 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Bu kameraya bir adet makro kamera ve telefoto lens eşlik edecek. Temel özelliklerine baktığımız da oldukça başarılı bir dizilime sahip olan Galaxy A31’in pil kapasitesinin de 5000 mAh olacağı belirtildi.

Samsung’un piyasaya sürmeyi planladığı bir diğer cep telefonu olan Galaxy A41‘de 48 Megapiksel çözünürlüğünde bir ana kameraya sahip olacak. Ortaya çıkan sızıntılarda maalesef arkadaki diğer kameraların özellikleri ve çözünürlükleri yer almıyor.

Cihazın ön tarafında da 25 Megapiksel çözünürlüğünde bir ön kamera olması bekleniyor. Cihazların Mart ayında iddialı bir fiyat ile cep telefonu piyasasına giriş yapacağı belirtildi.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler