Cumartesi, Haziran 15, 2024

Samsung Galaxy A34 Türkiye Fiyatı Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung geçtiğimiz günlerde yeni fiyat performans canavarı olarak ortaya çıkan Samsung Galaxy A34 modelini duyurmuştu. Fakat telefonun Türkiye fiyatı hemen açıklanmadı. Tek depolama alanı seçeneğiyle beraber satışa sunulacak olan modelin beklenen fiyat açıklaması da geldi. Samsung Galaxy A34 Türkiye fiyatı belli oldu.

Fiyata bakacak olursak model orta segment için popüler olacak diyebiliriz. Tabii ki 10 bin TL bandının altında fiyatlar görmek isterdik ama durumlar da ortada. O zaman bakalım telefon için fiyatlar nasıl?

Samsung Galaxy A34 Türkiye Fiyatı Nasıl Değişiyor?

Önce fiyatları bir listeleyelim. Sonra özellikleri de hatırlarız.

Samsung Galaxy A34

Yeni nesil bir tasarıma sahip olan telefonun, 6.6 inçlik bir ekranı var. Bunun yanında işlemci kısmında ise tercih Dimensity 1080 yongasından yana yapılmış. MediaTek işlemci kullanılan model, başarılı diyebileceğimiz bir mobil işlemciye sahip. Bunun dışında 8 GB RAM, 128 GB depolama alanı, 48MP + 8 MP + 5 MP arka kameralar da telefonun dikkat çeken diğer özellikleri.

Samsung Galaxy A34

Bu fiyata tercih edilecek mi bilemiyoruz ama muhtemelen bunsan sonra gelen orta segment modellerde genelde bu fiyat aralıklarında telefonlar göreceğiz. Özellikle Samsung açısından bakacak olursak, popüler modeller artık 10 bin TL bandını geçmiş durumda.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. anneme huwai almistim begenmedi , A34 aldım cok güzel 13.000 tl üzerinde gelmisti , şimdi kendime de alcam , huwai çalındı esentlyurta 😂 ya da A54 de olabilir ögrenci birini bulup 🧠

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler