Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy A50s Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, çok kısa bir süre önce yeni akıllı telefonları için tanıtım yaptı. Markanın Galaxy A modelleri için güncellemelerine A30s ile devam ettiğini duyurmuştuk. Şimdi ise konuğumuz Samsung Galaxy A50s akıllı telefonu olacak.

Daha yetenekli bir Samsung Galaxy A50 modeli olarak gösterebileceğimiz Samsung Galaxy A50s akıllı telefonlarının özellikleri dikkat çekici. Hemen yeni modelin özelliklerine geçelim.

Samsung Galaxy A50s Tasarımı

İlk dikkat çeken kısım telefonların tasarım. Serinin diğer modelinde olduğu gibi bu modelde de Infinity U ekran tasarımı var. Ekranın ortalanmış bir çentik alanı sunduğu görülüyor. Alt kısımda yer alan çerçeve bölümü ise yerini koruyor.

Yeni akıllı telefonların arka kısımda ise geniş lensleri ile dikkat çeken üçlü arka kamera dikkat çekiyor. Bunun dışında tasarımın çok fazla beklentilerin dışına çıktığını söylemek yanlış olur. Sadece genel olarak arka panel yeniden tasarlanmış gibi gözüküyor. Geometrik desenlerle düzenlenmiş olan yeni bir tasarım söz konusu.

Ekran Özellikleri

Samsung Galaxy A50s ekran kısmında Super AMOLED tercihi ile öne çıkan telefonlardan bir tanesi. Telefonun 6.4 inçlik panelinde 1080 X 2340 çözünürlük değeri var. Ayrıca yine ekrandan parmak izi okuma teknolojisinin de bu modelle beraber geldiğini söylemek lazım.

Samsung Galaxy A50s

İşlemci ve Teknik Detaylar

8 çekirdekli başarılı işlemci modeli Exynos 9610 modeline yer veren akıllı telefon, 2.3 GHz saat hızına sahip. Quad 2.3 GHz + Quad 1.7 GHz şeklinde kümelenen işlemcilerin, 10 nm fabrika sürecinden geçtiğini de ekleyelim. Yine RAM kısmında da 4 GB RAM ile 6 GB RAM kullanıldığını söylemek lazım.

Kamera

Kamera kısmında Samsung Galaxy A50s fark yaratan modellerden biri. Telefonun 48 MP değerinde f/2.0 diyafram açıklığı bulunan bir ana kamerası bulunuyor. Bunun dışında 8 MP değerinde geniş açılı bir kamera ve 5 MP değerinde ikinci bir kamera bulunuyor. Ön kamera kısmında ise 25 MP değerinde bir kamera kullanılmış durumda.

Telefonların fiyatı şuanda çeşitli e-ticaret sitelerinde 2199 TL ile 2399 TL‘den başlayan fiyatlar ile satılıyor. Piyasaya çıkış tarihi için ise biraz daha beklemek gerekecek. Henüz bu konuda açıklamalar gelmedi.

galaxy a50s fiyat

galaxy a50s fiyat 002

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler