Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Samsung Galaxy A60’ın Teknik Özellikleri TENAA’da Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi Samsung, geçtiğimiz günlerde Galaxy A70 modelini tanıtmıştı. Bugün ise A ailesinin yeni üyesi olacak Galaxy A60’ın teknik özellikleri TENAA üzerinde listelendi.

Güney Koreli firmanın A ailesinin yeni cihazı 6.3 inç büyüklüğünde FULL HD+ çözünürlüğünde bir ekran ile beraber gelecek. Gücünü Samsung’un kendi üretmiş olduğu yonga setlerinden birinden alacak olan akıllı telefona, 6GB – 8GB RAM ve 64GB – 128GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Ayrıca bu depolama alanı MicroSD kart desteği sayesinde arttırılabilecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 16 megapiksel + 8 megapiksel telefoto lens ve 5 megapiksel çözünürlüğünde derinlik sensörüyle beraber üçlü kamera kurulumu ile gelecek olan cihazın, ön tarafında ise nasıl bir kameranın olacağı bilinmiyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu OneUI arayüzü ile beraber çıkacak olan Samsung Galaxy A60, siyah, mavi, mercan ve turuncu olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacağı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

Samsung Galaxy A60

10 Nisan’da düzenlenecek olan lansman ile beraber tanıtılmasını beklediğimiz akıllı telefonun nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağını henüz bilmiyoruz. Lansman ile beraber Galaxy A60 modelinin tüm teknik detaylarını öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler