Cumartesi, Nisan 20, 2024

Oppo Reno, 4 Farklı Renk Seçeneği İle Beraber Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olan Oppo, 10 Nisan tarihinde düzenleyeceği lansman ile beraber Reno ailesini tanıtacak. Bugün şirketin başkan yardımcısı Shen Yiren yaptığı bir paylaşım ile beraber akıllı telefonun kullanıcılara dört farklı renk seçeneği ile beraber sunulacağı anlaşıldı.

5 Farklı Versiyonla Satışa Sunulacak

Oppo’nun yeni akıllı telefonu, Qualcomm’un Snapdragon 710 ve Snapdragon 855 yonga seti olmak üzere iki farklı modelinin yanında 5G destekli bir versiyon, Lamborghini Edition ve uygun bir fiyat olmak üzere 5 farklı model olarak satışa sunulacak. 

6.4 inç büyüklüğünde FULL HD+ çözünürlüğünde bir ekran ile beraber gelecek olan cihaz, arka tarafında 48 megapiksel çözünürlüğünde ana kamerayı ve 5 megapiksel çözünürlüğünde yardımcı kamerayı barındırırken ön tarafında ise 16 megapiksel çözünürlüğünde bir adet selfie kamerasını barındıracak.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu ColorOS 6.2 arayüzü ile beraber çıkacak olan Oppo Reno, 4.064mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü alacak. Ayrıca Wi-Fi 802.11ac ve Bluetooth 5.0 bağlantı özellikleride bulunacak.

oppo reno four colors leak launch date 1553595278

Siyah, yeşil, mor ve pembe olmak üzere 4 farklı renk seçeneğine sahip olacak olan Oppo Reno’nun fiyat etiketine dair ise henüz net bir bilgi bulunmuyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi 10 Nisan tarihinde düzenlenecek olan lansman ile beraber cihazın bütün bilgilerini öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler