Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Nokia X71, 2 Nisan’da Düzenlenecek Olan Lansman İle Beraber Tanıtılacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

HMD Global, yeni akıllı telefonu Nokia X71 modelini 2 Nisan tarihinde Tayvan’da düzenleyeceği lansman ile beraber tanıtacak. Bugün davetiyeleri ortaya çıkan cihazın dikkat çeken tarafının ise arka tarafında bulunan 48 megapiksel çözünürlüğe sahip birincil kamera olduğunu söyleyebiliriz.

6.22 inç büyüklüğünde FULL HD+ çözünürlük sunan bir ekran ile beraber gelecek olan akıllı telefon, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 710 yonga setinden alacak ve kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak.

Nokia’nın ilk 48 megapiksel çözünürlüğe sahip akıllı telefonu olma özelliğini taşıyacak Nokia X71, ikinci kamera olarak ise 120 derece ultra geniş açı yapabilme özelliğine sahip çift kamera kurulumu ile beraber gelecek. Ön tarafında ise ekranda bir deliğin içerisine yerleştirilen bir adet kameranın göze çarptığı modelin son zamanlarda kullanılan bir tasarım ile beraber geleceği anlaşılıyor.

gsmarena 002 1

Henüz nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağını bilmediğimiz modelin, teknik özelliklerini önümüzdeki hafta düzenlenecek olan lansman kapsamında öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler