Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy A70 Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, İnfinity U ekrana sahip olan Galaxy A ailesinin yeni üyesi Galaxy A70 modelini duyurdu. Samsung’un en yeni İnfinity U tasarımı ile beraber gelecek olan akıllı telefon 20 : 9 en boy oranına sahip 6.7 inç büyüklüğünde Super AMOLED bir ekranı üzerinde barındırıyor.

Samsung Galaxy A70 Teknik Özellikleri

Samsung’un yeni akıllı telefonu, 2400 x 1080 piksel çözünürlük sunan 6.7 inç büyüklüğünde İnfinity U adı verilen bir ekran tasarımı ile beraber geliyor. Gücünü sekiz çekirdekli Exynos yonga setinden gücünü alan akıllı telefona 6 – 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Ayrıca bu depolama alanı MicroSD kart desteği sayesinde 512GB’a kadar arttırılabilecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 32 megapiksel + 8 megapiksel + 3 megapiksel çözünürlüğünde üçlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapan akıllı telefon, ön tarafında ise 32 megapiksel çözünürlüğünde f/2.0 diyafram açıklığına sahip bir adet selfie kamerasını barındırıyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu One UI arayüzü ile beraber çıkacak olan Samsung Galaxy A70, 25W hızlı şarj destekli 4.500mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü alacak.

Ekran Alıntısı 5

Siyah, mavi, mercan ve beyaz olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak olan modelin nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı ise henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler