Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy A70’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore’li teknoloji devi Samsung dün A Galaxy Event adını verdiği lansnmanda Galaxy A80 ve Galaxy A20e modellerini tanıttı. Ayrıca firma bu lansman sırasında yeni modelleri olacak Galaxy A70’in çıkış tarihini ve fiyat etiketinide açıkladı.

Samsung’un yeni akıllı telefonu 6.7 inç büyüklüğünde Infınıty U adı verilen Super AMOLED bir ekranı beraberinde getiriyor. Gücünü henüz yonga setinden alacağı belli olmayan cihaza, 6 – 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı olmak üzere iki farklı seçenek eşlik edecek. 

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 32MP + 8MP + 5MP çözünürlüğünde üçlü kameraya ev sahipliği yapacak olan akıllı telefon, ön tarafında ise yine arka tarafın ana kamerasında olduğu gibi 32MP çözünürlüğünde bir adet selfie kamerasını barındırıyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu One UI arayüzü ile beraber çıkacak olan Galaxy A70, 25W hızlı şarj destekli 4.500mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü çekecek. Ayrıca son zamanlarda telefonlarda kullanılan ekrandan parmak izi okuma sensörüde bulunacak.

Galaxy A70 1819088

Siyah, mavi, beyaz, mercan olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Samsung Galaxy A70, 26 Nisan tarihinde düzenlenecek olan lansman ile beraber tanıtılacak ve 470 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler