Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy A80 Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, bugün düzenlediği etkinlik ile beraber kızaklı mekanizmaya sahip yeni akıllı telefon modeli Galaxy A80’i tanıttı.

Samsung Galaxy A80 Özellikleri

Samsung’un yeni akıllı telefonu A80, 6.7 inç büyüklüğünde 2400 x 1080 piksel çözünürlüğünde FULL HD+ Super AMOLED bir ekran ile beraber geliyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 730G yonga setinden alan cihaza, 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Bu depolama alanı ne yazık ki MicroSD kart desteğine sahip olmayacak.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu One UI arayüzü ile beraber çıkan akıllı telefon, gücünü 25W hızlı şarj destekli 3.700mAh kapasiteli bir bataryadan çekecek. Ayıca cihazda Bixby, Samsung Pay, Samsung Health ve Samsung Knox desteği bulunacak.

Kamera kısmına bakıldığında ise oldukça iyi bir tasarıma sahip olduğu görülen Galaxy A80, 48MP çözünürlüğünde ana kamera, 8MP çözünürlüğünde ikincil kamera ve ToF sensörü olmak üzere üçlü kamera kurulumu ile beraber geliyor. Kızaklı mekanizma ile beraber akıllı telefon ön tarafında herhangi bir kamera bulundurmuyor. Bu mekanizma sayesinde arka kamerayı ön kamera olarak kullanıp oldukça iyi fotoğraflar çekmek mümkün olacak. 

3 farklı renk seçeneği ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak olan bu Samsung’un bu yeni akıllı telefonunun ne zaman piyasaya sürüleceği ve nasıl bir fiyata sahip olacağı henüz bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde bu bilgiler netleşecektir. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler