Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy A71 Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un Galaxy A serisi akıllı telefonlar için ciddi bir mesai harcadığını görüyoruz. Marka neredeyse tüm Galaxy A serisi akıllı telefonlarını “s” versiyonları ile güncelledi. Yeni ortaya çıkan raporlar ise Galaxy A modellerine gösterilen bu ilginin devam edeceğini ortaya koyuyor. Bu kez seriye katılacak olan akıllı telefon Samsung Galaxy A71 modeli olacak.

Samsung Galaxy A71 iddialı özelliklerle geliyor!

Yeni serinin özelliklerini ortaya koyan raporlar, iddialı bir akıllı telefon modeliyle karşı karşıya kalacağımızı gösteriyor. Telefonun içerisinde Exynos 980 işlemcileri bulunacak. Yeni nesil işlemciler 2.2 GHz saat hızında iki adet Cortex A77 çekirdeğine sahip olacak ki zaten bu değer işlemcilerin amiral gemisi modelleriyle yarışabileceğini gösteriyor.

Samsung Galaxy A71

Bunun dışında 6 adet Cortex A55 çekirdeği göreceğiz. Cortex A55 çekirdeklerinde ise 1.8 GHz hız değeri karşımıza çıkacak. İşlemcinin en büyük artısı ise 5G modemleriyle beraber geliyor olması. 5G modem sayesinde Samsung Galaxy A71 akıllı telefonları 1.28 Gbps yükleme hızına ve 2.55 Gbps indirme hızına ulaşacak.

5G destekli olacağı iddia edilen yeni akıllı telefonların ekran ve kamera teknolojilerine ilişkin henüz detaylar ortaya çıkmadı. Bunlar için Eylül ayında yapılması beklenen tanıtımı görmek gerekiyor. Özellikle telefonun fiyatı önemli. 5G destekli, uygun fiyatlı bir akıllı telefon sunacak olursa, Samsung’un satış başarısı elde edeceği kesin.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler