Cumartesi, Nisan 27, 2024

Samsung Galaxy A72 için Android 12 Müjdesi Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, yakın zamanda yeni Android sürüm güncellemeleri için tam hız harekete geçtiğini söylemişti. Bu açıklamanın ardından tabii ki önce amiral gemileri olmak üzere birkaç model peşi sıra Android 12 sürüm güncellemelerine ve doğal olarak OneUI 4 arayüzüne de ulaşmaya başladı. Şimdi ise daha mütevazi modeller için güncelleme haberleri alıyoruz. Galaxy A72 Android 12 güncelleme haberi de geçtiğimiz gün geldi.

Telefonun Android sürüm güncellemesini almaya başladığı ortaya çıktı. Tabii ki yine Android 12 ile beraber OneUI 4 sürüm güncellemesi de gelmiş oldu.

Galaxy A72 Android 12 Güncellemesi Dağıtıma Geçti

Yeni bilgilere göre seri, son güncellemeleri Aralık güvenlik yamasıyla beraber almaya başladı. Güncellemenin ilk etapta Rusya bölgesi için dağıtıma başladığı söyleniyor.

Kaçırmayın: Huawei P50 Serisi Globale Geliyor! İşte Tarih

Bu bölgede güncelleme A725FXXU4BULA sürüm numarasıyla dağıtılıyor. Güncellemenin başlaması bile büyük bir gelişme olarak gösterilebilir.

Galaxy A72

Genelde bu tip güncellemelerde dağıtım başladıktan sonra, çok kısa sürelerde tüm telefonlar güncellemeleri alıyor. Ülkemizdeki Galaxy A72 akıllı telefonları için de aynı şeyi düşünüyorum.

Rusya’da başlayan güncelleme çok kısa sürede Türkiye’ye de gelecektir. Güncelleme Türkiye için de dağıtıldığı zaman, ne boyutta dosya indirmemiz lazım ya da sürüm numaramızdaki değişiklik ne olacak gibi soruların cevaplarını da almış oluruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler