Cumartesi, Nisan 27, 2024

Huawei P50 Serisi Globale Geliyor! İşte Tarih

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei için ambargolar dönüm noktası oldu. Belki şu an dünya genelinde Samsung ile başa baş gidecekken marka bir anda geriye düştü. Yeni serilerin global pazarda sunulması da artık daha uzun zaman alıyor. Huawei P50 serisi bu serilerden biri olmuştu.

Temmuz ayında tanıtım yapılmış olsa da satışlar sadece Çin ile sınırlı kalmıştı. Global modeller ne zaman gelecek merak ederken, bu konuda sonunda bilgi aldık. Marka global versiyon için tarih verdi.

Huawei P50 Global Modelleri için 12 Ocak’ta Lansman Yapılacak

Marka paylaşımıyla öğrendiğimiz bilgilere göre P50 Pro ve P50 Pocket modelleri için global versiyonlar gelecek.

İki model için de global versiyon tanıtımının 12 Ocak tarihinde düzenlenecek olan lansmanla beraber yapılması söz konusu olacak.

Kaçırmayın: NVIDIA RTX 3080 12GB Versiyon için Tanıtım Tarihi Gözüktü

İki modelin global versiyonlarında bazı farklar olmasını da bekliyoruz. Mesela telefonlarda işlemci olarak Snapdragon 888 4G serisine geçiş yapılması olasılığı artıyor.

Huawei P50

Bu değişiklikler üzerinde ambargonun da etkisi büyük olacak orası kesin. Yeni telefonların tam olarak satışa çıkacağı zamanı ise şu an bilmemiz mümkün değil.

Ama tanıtımdan sonra fazla zaman almayacaktır. En azından öyle umut ediyorum. Özellikleri global lansman sonrası değerlendirmeye alırız ama şu var ki bana göre fiyat dengesi sarsıcı olacak.

Yani Huawei P50 Pro ve Pocket modellerinin diğer amiral gemisi akıllı telefonlardan daha ucuz olması gerektiğini düşünüyorum. Her ne kadar kendi girişimleri de olsa Google’ın olmaması ve servislerin kullanılmaması telefonları 2-0 geriye atıyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler