Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy  A73, Geekbench’te Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung‘un yeni nesil akıllı telefonu Galaxy A73, beklediğimizden daha güçlü olacak. Bugün Geekbench’te ortaya çıkan verilere göre akıllı telefon Galaxy A52 5G’de kullanılan Qualcomm’un Snapdragon 750G yonga setinden güç alacağını ortaya koydu.

Galaxy A73, 8GB RAM ile birlikte gelecek ve OneUI 4.1 Kullanıcı Arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştırıyor olacak. Akıllı telefon, diğer iddialar göz önüne alındığında Snapdragon 778G yonga setini de kullanabilir. Sızdırılan özelliklerin arasında cihazın 6.7 inç boyutunda, FullHD+ çözünürlükte ve 120Hz yenileme hızına sahip Super AMOLED ekran ile geleceği söyleniyor.

Samsung Galaxy A73 kamera ayrıntıları neler?

samsung galaxy a73 geekbench
Samsung Galaxy  A73, Geekbench'te Ortaya Çıktı! 2

Arka tarafta 108MP çözünürlüğünde ana kamera, 12MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera, 8MP çözünürlüğünde telefoto kamera ve 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kamera olmak üzere dörtlü kamera kümesi yer alacak. 25W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli bataryadan enerji alacak.

Samsung Galaxy A73’ün fiyat etiketi tarafına gelirsek henüz fiyatlandırmalar belirli değil aynı zamanda akıllı telefonun lansman tarihi de bilinmeyenlerin arasında gizemini koruyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler