Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy Buds 2, Aktif Gürültü Engelleme Özelliği ile Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung‘un yeni Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklığı kapsamlı bir şekilde lansman öncesinde sızdırıldı ve sızdırılmaya da devam ediyor, ancak kablosuz kulaklıkların bir unsuru belirsizdi – kulak içi kulaklıkların Aktif Gürültü Önleme mi yoksa sadece Aktif Gürültü Azaltma özelliği ile mi geleceği belirsiz bir konuydu. Bugün ise güvenilir sızıntı yapan Ice Universe, soruyu yeni bir sızıntı ile yanıtlamaya çalıştı:

Ekran görüntüsüne baktığımız zaman üç farklı gürültü seçeneği karşımıza çıkıyor; Aktif Gürültü Engelleme, Kapalı Mod, Ambiyans Modu. Ayrıca ekran görüntüsünde üzeri karalanmış bir Galaxy Buds 2 ismi görünüyor. Eğer sızdırılan ekran görüntüsü özelliği doğruluyorsa, Samsung’un Aktif Gürültü Önleme özelliğini uygun fiyatlı pazara getireceği anlamına geliyor çünkü fiyatının diğer modellere göre daha ucuz olacağı da sızdırılmıştı.

Yeni Samsung Galaxy Buds 2, minimal bir tasarıma ve parlak bir yüzeyde yeni bir renk şemasına sahip olarak geliyor. Aynı özelliğin daha sınırlı bir versiyonu olan daha iyi ANC veya Aktif Gürültü Azaltma için kulaklıklar iki mikrofona sahip olacak. Evan Blass bunlara ek olarak kulaklıkların her açıdan nasıl göründüğünü gösteren üç boyutlu bir görüntü sızdırdı. (Tweet kaldırıldığı için yazıya ekleyemedik)

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler