Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy Buds 2 Görselleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun süredir Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un, Samsung Galaxy Buds kablosuz kulaklık ailesi için yeni bir güncelleme yapmasını ve farklı bir model çıkarmasını bekliyorduk ve bugün FCC tarafından yeni kulaklık modelinin gerçek halini gösteren bir fotoğraf paylaşıldı Resimler, Buds 2 modelinin Samsung Galaxy Buds ile neredeyse aynı olduğunu doğruluyor.

Fotoğraflara baktığımız zaman, tasarımın Galaxy Buds Pro ve Galaxy Buds Live ile aynı olduğunu doğruluyor, bu tüketiciler tarafından üzücü bir durum olacaktır lakin donanım tarafında yükseltmeler, ses kalitesinde iyileştirmeler, pil süresi konusunda performans artışlarının yaşandığı yeni bir kulaklık görebileceğimizi kesin olarak söyleyebiliriz.

Aktif Gürültü Engelleme özelliği ve 500 mAh batarya!

Yeni Galaxy Buds 2 modelinin her bir kulaklıklığı 120 mAh bataryaya sahip olacak ve kasada ise 500 mAh batarya bulunacak. Bu, Buds Pro kasasındaki 476 mAh’den önemli bir artış ve raporların önerdiği gibi kullanışlı olan Galaxy Buds 2, orijinal Galaxy Buds’ın aksine Aktif Gürültü Engelleme özelliğini sunacak.

Fotoğrafların yayınlanma tarihi, Galaxy Buds 2’nin de piyasaya sürülmesinin çok uzun sürmeyeceğini öne sürerken, bazıları Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Samsung Galaxy Z Flip 3 ile birlikte piyasaya sürüleceklerini öne sürüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler